Treća sezona serije Stranger Things stiže na ljeto

Treća sezona serije Stranger
Things stiže na ljeto

Svi koji su se pitali što će biti sa serijom Stranger Things, sada mogu odahnuti. Netflix je i službeno potvrdio da se snima treća sezona ove uzbudljive serije te da će se početi prikazivati u ljeto 2019. No, i mlada glumica Millie Bobby Brown, koja tumači lik djevojčice Eleven, na svom je Instagram profilu krajem rujna otkrila scenu sa snimanja novih epizoda serije što je ugodno iznenadilo i obradovalo sve fanove.

Treća, još uzbudljivija sezona Stranger Thingsa

Razlog zbog kojeg toliko čekamo treću sezonu serije jest ambicioznost kreatora ove uzbudljive priče koji nastoje da svaki detalj bude savršen i još uzbudljiviji nego u protekle dvije sezone. Scenaristi, braća Duffer intenzivno rade na razvoju priče pa svakodnevno pišu nove epizode po 12 do 14 sati kako bi serija ugledala svjetlo dana u najavljenom roku.

Također, piše Nme.com, očekuje nas mnogo više specijalnih efekata nego u protekle dvije sezone u novih 8 ili 9 epizoda. Naime, još uvijek se ne zna točan broj epizoda jer to ovisi kako će se i koliko zaplesti radnja koja je smještena u ljeto 1985. Odnosno točno godinu dana kasnije nakon što jew završila radnja druge sezone Stranger Thingsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indiana 1983 (@milliebobbybrownpost.s) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indiana 1983 (@milliebobbybrownpost.s) on

Još dublji, zanimljiviji odnosi među likovima

Ono što je za sada sigurno jest da ćemo u novoj sezoni više vidjeti Stevea i Dustina čiji će se odnos još više produbiti i postati pravi bratski. Will će se malo odmoriti i ipak kroz treću sezonu neće prolaziti pakao. Razvit će se i simpatije kao i unutarnje borbe kroz koje i inače prolaze tinejdžeri.

Leonardo DiCaprio u seriji Stranger Things?

Čini se kako ćemo tijekom treće sezone svjedočiti finalnom raspletu radnje jer je najavljeno kako će serija imati ukupno 4 sezone. Stoga možemo očekivati približavanje konačnoj istini koja stoji iza čudnih događaja. Također, u novoj ćemo se sezoni upoznati s novim likovima, među kojima će biti novinari, policajci i političari. A čini se kako će se sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiti još neko veliko glumačko ime, a riječ je o Leonardu DiCapriju, a u isto vrijeme se spominje i ime glumice Maye Hawke.

U svakom slučaju, očekuje nas mnogo uzbuđenja tijekom nove sezone jedne od omiljenih serija novijeg datuma.

Foto: Screenshot, Instagram

Učitati još
Zatvori