Gangsterski film ‘Capone’ s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi sad je dostupan na internetu

Gangsterski film ‘Capone’ s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi sad je dostupan na internetu

Imamo filmsku vijest koja će vam sigurno dobro doći za nadolazeći vikend: film ‘Capone’ dostupan je za rentanje ili za kupiti!

O najboljim biografskim filmovima već smo pisali ovdje, a ‘Capone’ je već neko vrijeme na popisu najiščekivanijih. Priče o jednom od najpoznatijih gangstera u povijesti, Ala Caponea, već smo svi čuli baš kao što smo se nagledali silnih gangsterskih filmova. No, kad beskrupuloznog mafijaša glumi Tom Hardy onda je sasvim očekivano da ćemo bez pretjeranog nećkanja pogledati i ovaj.

Iako je film prvotno trebao imati veliku kino premijeru, koronavirus preusmjerio je film na digitalno prikazivanje. Capone, američki gangster talijanskih korijena, uhićen je sa samo 33 godine nakon što je desetljeće vladao mafijaškom organizacijom Chicago Outfit.  Redatelj filma Josh Trank (mnogima već poznat kao autor filmova ‘Chronicle’ i ‘Fanatastic Four’) fokusirao se na posljednje godine Caponeovog života. Radnja nas vodi u Floridu gdje je Capone živio nakon 10 godina iza rešetaka.

Tako je jedan od najvažnijih aspekata filma upravo Hardyjeva drastična fizička transformacija koja je morala prikazati fizički i psihički raspad šefa mafije. Caponeu je bio dijagnosticiran neurosifilis zbog čega je navodno pri kraju života imao mentalne sposobnosti djeteta. Osim Hardyja u glavnoj ulozi, u filmu gledamo i Lindu Cardellini koja je trenutno zvijezda nove sezone serije ‘Dead to Me’, a u filmu igra Caponeovu suprugu Mae.

Kako pogledati film?

‘Capone’ je dostupan kao video-on-demand. Možete ga rentati na 48 sati ili kupiti i gledati koliko god hoćete. Dostupan je na Amazonu i iTunesu. Rentanje košta 9.99 dolara, a ako želite kupiti film onda morate izdvojiti 14.99 dolara.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori