Netflixova serija ‘The Dark Tower’ snima se u Hrvatskoj

Netflixova serija ‘The Dark
Tower’ snima se u Hrvatskoj

Dark Tower

Prije dvije godine gledali smo The Dark Tower, film nastao prema predlošku Stephena Kinga. U filmu glume planetarno popularni Matthew McConaughey i Idris Elba, dok priču potpisuje Stephen King.

The Dark Tower

Priča prati Rolanda Deschaina, posljednji Revolveraša, koji se nalazi u vječitoj bitci s Walterom O’Dimom također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom. Roland je odlučan spriječiti Waltera u uništenju Kule Tmine (The Dark Tower) koja u ravnoteži drži cijeli svemir. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom. 

Sada, nakon filmskog uspjeha, snima se istoimena serija, u kojoj ćemo gledati britanskog glumca Sama Strikea kao Rolanda Deschaina i Jaspera Pääkkönen kao Čovjeka u crnom, i to u Hrvatskoj – u Kninu i Splitu! Serija će zapravo prethoditi filmu te donosi priču baziranu na romanu Wizard and Glass Stephena Kinga.

Dark Tower

Nakon što je Dubrovnik zahvaljujući svjetski popularnoj seriji Game of Thrones i filmu franšize Star Wars postao sinonim za hrvatsku filmsku destinaciju i Rovinja kao nove poželjne filmske destinacije, Knin i okolica bit će krajolik koji ćemo prepoznavati u popularnoj seriji.

Učitati još
Zatvori