Svi filmovi koje jedva čekamo pogledati ovog ljeta

Svi filmovi koje jedva čekamo
pogledati ovog ljeta

The Year of Spectacular Man

Da, jedva čekamo da u kina dođu blockbusteri kao nastavak filma Mamma Mia ili Oceanovih 8, no u kina dolaze i nešto drugačiji filmovi ovog ljeta koji su se pokazali i oduševili publiku po raznim mainstream i indie festivalima, a jednog želimo pogledati jer je knjiga po kojoj je film snimljen bila toliko dobra…

American Animals

Film prati četvero mladića koji zamijene stvarnost za filmsku radnju i pokušaju izvesti jednu od najvećih pljački u američkoj povijesti. Impresivna priča, odlična glumačka postava i genijalni kostimi i soundtrack garancija su ovog jako dobrog filma.

American Animals

The Year of Spectacular Man

Film je priča o mladoj ženi, Izzy Klein, koja je ravno nakon fakulteta uletjela u nekoliko jako loših ljubavnih veza i zapravo se jako loše nosi sa činjenicom da treba živjeti život odrasle osobe. Oslanjajući se na svoju sestru i majku ona pokušava skupiti i složiti djeliće svog života. Film, koji, bez imalo patetike, priča priču o odrastanju s kojom će se nogi moći poistovjetiti…

The Year of Spectacular Man

The Year of Spectacular Man

Under the Silver Lake

Under the Silver Lake novi je film s glumcem Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi. Film donosi priču o muškarcu koji je opsjednut s čudnim okolnostima smrti jednog mogula, milijardera i otmicom jedne djevojke Sarah, glumi ju Riley Keough. U filmu ćemo gledati još i Tophera Gracea kao Samovog prijatelja koji mu pomaže riješiti misterij nestanka djevojke. Od istaknutih glumaca pojavljuju se još Zosia Mamet, Sydney Sweeney i Callie Hernandez.

Film je napisao i režirao David Robert Mitchell, poznat po filmu ‘It Follows’ koji je svoj veliki proboj imao na Cannes Film Festivalu 20154. Ovo mu je pri ovakav dugometražni film koji okuplja impresivnu ekipu glumaca oko jako zanimljive radnje i priče.

Under the Silver Lake 1

Under the Silver Lake

Sorry to Bother You

U alternativnoj sadašnjosti u Oaklandu, telemarketer, prodavač Cassius Green otkriva ključ uspjeha koji ga lansira u neviđena nebesa uspjeha. Ok, opis radnje nam je na prvu bio malo sumnjiv, no glumac i reper  Lakeith Stanfield je dovoljno dobar razlog da pogledamo film. Jednostavno nas je oduševio u seriji Atlanta tako da ovaj film ne smijemo propustiti.

Sorry to Bother You

Hot Summer Nights

Hot Summer Nights

Hot Summer Nights

Nakon Lady Bird i Call Me By Your Name, Timothée Chalamet ime je koje svakako morate znati. A ovog ljeta gledat ćemo ga u filmu koji će osvojiti ama baš cijelu filmsku publiku. Tako nam se barem prema traileru čini… Timothée Chalamet glumi mladića koji se prvi put zaljubljuje, prvi put tulumari, prvi put proba marihuanu i počne ju dilati tj. pomagati u poslu gradskom dileru. Radnja se odvija u Cape Codu, a opasnost cijele situacije je u tome što se on zaljubi u dilerovu sestru.

Kao i kod Lady Bird, ovo je prvi dugometražni film režisera Elijaha Bynuma, koji potpisuje i scenarij filma. Nakon cijele pompe oko Grammyja i Oscara, zanima nas kako će kritika prihvatiti ovaj film s mladim, a perspektivnim glumcem. Film će biti dostupan za gledanje putem DIRECTV 28 srpnja, a u kina dolazi 27. srpnja. Do tada, pogledajte trailer:

The Miseducation of Cameron Post

Natjecateljski dio programa Sundance Film Festivala završio je s projekcijom filmova The Miseducation of Cameron Post, režiserke Desiree Akhavan u kojemu jednu od glavnih uloga ima Chloë Grace Moretz i pomeo sve kritike.

The Miseducation of Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post

BlacKkKlansman

Spike Lee potpisuje scenarij i režiju, a na velikom platnu ćemo pod njegovom palicom gledati Adama Drivera i Topher Grace u filmu o jednom od najzanimljivijih osoba i događaja u američkoj povijesti – onome o Afro-američkom policajcu u Coloradu koji se uspješno infiltrirao u lokalni ogranak Ku Klux Klana i postao njihovim vođom.

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

Crazy Rich Asians

Ovoga ljeta gledat ćemo filmsku adaptaciju bestsellera Three wealthy Chinese families prepare for the wedding of the year. Nevjerojatno zabavan prvijenac Kevina Kwana Suludo bogati Azijci priča je o tri ultrabogate kineske obitelji s pedigreom i tračevima, klevetama i spletkama do kojih dolazi kada Nicholas Young, nasljednik jednog od najvećih bogatstava u Aziji, dovodi kući svoju ABC djevojku (Kineskinju rođenu u Americi), kako bi bili prisutni na vjenčanju sezone. Kako će izgledati film prema poznatoj knjizi, saznat ćemo krajem kolovoza kada dolazi u kina.

Crazy Rich Asians 2

Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

Učitati još
Zatvori