Svi novi filmovi i serije koje ćemo gledati u listopadu

Svi novi filmovi i serije koje
ćemo gledati u listopadu

Sljedeći mjesec večeri provodimo pred malim ekranima, a niže je i razlog – popis serija i filmova koji će vas za njih prikovati!

Peaky Blinders

Kako je i najavljivano, peta sezona serije Peaky Blinders kreće na Netflix isključivo nakon što završi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sada je potvrđeno da će peta sezona stići na Netflix samo dan ili dva nakon emitiranja finala u Velikoj Britaniji, točnije 4. listopada 2019.

Serija prati bandu koja je sada na vrhuncu njihove igre koja ulazi u sezonu 5 s likom Cillian Murphy, Thomasom Shelbyjem, koji je sada krenuo u Parlament.

El Camino: A Breaking Bad Movie 

Napokon! Netflixova svjetska premijera dugoočekivanog Breaking Bad filma održat će se 11. listopada.

Ne znamo točno što će se dogoditi u El Caminu, ali ono što znamo jest da ćemo pratiti događaje nakon finala sezone glavne serije.

Living With Yourself

Slično kao i Sextuplets koji jedan glumac igra više uloga, Netflix pruža istu priliku Paulu Ruddu. Rudd će igrati ulogu Milesa kojeg je zamijenila druga verzija sebe nakon što je pohađao spa tretman.

Serija je komedija koju je stvorio Timothy Greenberg koji je stajao iza The Daily Showa s Jonom Stewartom i na male ekrane dolazi 18. listopada 2019.

The Laundromat

Iako je najavljivao prestanak rada, Steven Soderbergh poprilično je zauzet s novim projektima i filmovima. Nakon što je početkom godine na Netflix stigla njegova košarkaška drama High Flying Bird, uskoro stiže još jedan njegov film – The Laundromat.

Soderbergh je za svoj novi film okupio vrhunsku glumačku ekipu koju predvode Meryl Streep, Gary Oldman i Antonio Banderas i gledat ćemo ih 18. listopada 2019.

Streep se nalazi u ulozi Ellen, žene suočene s osobnom tragedijom uzrokovanom prijevarom lažnih osiguranja. Nakon što sama odlučiti istražiti slučaj trag ju odvede do Jurgena Mossacka i Ramóna Fonesce, koje utjelovljuju Oldman i Banderas.

Dolemite Is My Name

Očekujte vidjeti puno Eddieja Murphyja na Netflixu tijekom naredne godine, jer Netflix ulaže mnogo u ovog komičara. Prošli je mjesec prvi put nastupio u Comedians in Cars Getting Coffee kao specijalni gost, a planira se i specijalni stand up.

Ovaj film pokazuje kako se Eddie vraća svojim korijenima igrajući ulogu ekscentričnog lika, a gledat ćemo ga 25. listopada 2019.

The Kominsky Method

Jedna od najboljih komedija 2018. godine bila je Kominsky Method, autora Chucka Lorrea, i publika je s oduševljenjem dočekala vijest da se snima druga sezona. I dalje ćemo gledati Sandyja i Normana kako žive u svojim poznim godinama s prilično mnogo zavoja na putu. Na Natflix serija dolazi 25. listopada 2019.

Učitati još
Zatvori