Uskoro ćemo na Netflixu gledati spin-off hita ‘Bridgerton’ o kraljici Charlotte

Uskoro ćemo na Netflixu gledati spin-off hita ‘Bridgerton’ o kraljici Charlotte

Serija Bridgerton izazvala je pravi boom kad je izašla na Božić prošle godine. Tjednima je bila barem u top pet najgledanijih serija, a glavni protagonisti preko noći su postali omiljene nove streaming zvijezde. Priča o spletkama i skandalima u Londonu 1800-ih, obitelji Bridgerton i visokom društvu oduševila je brojne gledatelje, a Shonda Rhimes već priprema novu Netflix poslasticu. Mnogima je posebno upečatljiv bio lik kraljice Charlotte pa ne čudi da se produkcija bacila u spin-off serije s njom u centru radnje!

Spin-off serije Bridgerton donosi novi pogled na kraljicu Charlotte

Kraljicu Charlotte u seriji je igrala Golda Rosheuvel koja će zasigurno reprizirati svoj lik i u novoj inačici serije. Spin-off serije Bridgerton prikazivat će njezin uspon do krune, ali još uvijek nije poznato tko će ju glumiti kao mladu nasljednicu. U novoj priči o princezi paralelno ćemo vidjeti i Violet Bridgerton i Lady Danbury u vremenu kad su bile tek debitantice i tražile svoje mjesto u društvenoj kremi Londona.

Istovremeno produkcija radi i na novoj sezoni originalnog Bridgertona u kojoj će se pojaviti neka nova lica. U fokusu će biti Simone Ashley ( koju smo gledali u seriji Sex Education) kao Kate Sharma, dok će njezinu sestru Edwinu glumiti Charithra Chandran. Rege Jean Page koji je oduševio publiku kao vojvoda od Hastingsa neće se pojaviti u drugoj sezoni, ali uzbuđenje svejedno sve intenzivnije raste!

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori