Pred nama je četvrta sezona serije Stranger Things, evo što sve znamo

Pred nama je četvrta sezona serije
Stranger Things, evo što sve znamo

Ovaj je petak rezerviran za Netflix! Nakon dugog iščekivanja, napokon ćemo saznati što se događa s likovima iz Hawkinsa, nakon što nas je treća sezona serije Stranger Things doista ostavila u iščekivanju. Nakon mjeseci nagađanja, kreatori serije su još krajem 2019. godine potvrdili kako dolazi četvrta sezona, a ubrzo nakon toga je izašao i prvi teaser.

I dok smo živjeli u iščekivanju nastavka priče, glavni glumci bi nas tu i tamo na svojim društvenim mrežama podsjetili što se sve događalo.

Puno otvorenih pitanja

No, gdje smo zapravo stali? Na kraju treće sezone društvo se ipak razdvojilo, budući da se obitelj Buyers i Eleven sele iz Hawkinsa. I dok svi misle kako je Hopper poginuo u pokušaju spašavanja u Upside Downu, jedna je scena na samom kraju serije otkrila kako nas kreatori serije ipak nisu iznevjerili. Naime, izgleda kako se Hopper nalazi u Rusiji, gdje su ga prisilno odveli. Iako još uvijek nije na sigurnom, brojni fanovi nadaju se kako će se što prije vratiti u Hawkins. Sada preostaje vidjeti koliko će ostalima trebati vremena da saznaju kako nisu ostali bez omiljenog šerifa.

Ono što se već sada zna je da četvrta sezona neće biti i posljednja. To su potvrdili i sami kreatori serije te tako razveselili fanove diljem svijeta. Novost što se tiče četvrte sezone jest i to da će se prikazivati u dva dijela. Prvi je na rasporedu ovoga petka, 27. svibnja, dok drugi dolazi u srpnju. Iako se čak pričalo da kreatori serije, braća Duffer, nisu sigurni niti za četvrtu sezonu, oni su se veoma brzo oglasili i rekli kako to ipak nije istina. Dakle, možemo očekivati staru ekipu serije.

Novo okruženje, stari likovi

Ono što je još poznato je kako se priča odmiče od gradića Hawkingsa, u kojem je sve i počelo. To je vidljivo i iz posljednjeg, duljeg trailera u kojem vidimo dio ekipe kako se pokušava snaći u novoj školi. Također znamo kako ćemo i dalje gledati glumicu Mayu Hawke, koja će ponovno utjeloviti omiljenu Robin. Upravo njen je lik bio jedan od onih koji su gledatelji najviše zavoljeli u posljednjoj sezoni. Ono što još znamo je kako opasnost koja vreba iz Upside Down svijeta još uvijek nije prošla. Sada preostaje vidjeti kako će se ekipa ovoga puta nositi sa svime, i kako će se ponovno ujediniti.

Četvrta sezona, potvrđeno je, sastoji se od devet novih epizoda koje će biti prikazane u dva dijela, što je jedna od novosti. Inače, novu sezonu smo trebali gledati i nešto ranije, ali je pandemija na neko vrijeme odgodila snimanje. Međutim, Netflix sada najavljuje pravu poslasticu koja će obilježiti ljeto pred nama.

Foto: Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori