Lily James i Sebastian Stan zaludjeli su internet kao Pamela Anderson i Tommy Lee

Lily James i Sebastian Stan zaludjeli su internet kao Pamela Anderson i Tommy Lee

Kad je prije nekoliko tjedana izašla vijest o novoj seriji Pam and Tommy o Pameli Anderson i Tommyju Leeju, mišljenja su bila podijeljena. Uz Setha Rogena i Evana Goldberga u produkciji, teško je zamisliti u koje će se smjeru ta priča kretati. Hoće li u pitanju biti trashy, komičan TV proizvod ili nešto drugačije i interesantno?

Međutim, hype oko potencijalnog hita streaming diva Hulu dosegnuo je vrhunac kad su kao protagonisti bili potvrđeni Lily James i Sebastian Stan!

Serija Pam and Tommy prati poznati seks skandal 90-ih

Prve fotografije ovog tandema u svojim ulogama potpuno su zaludjele internet. Glumački duo gotovo je neprepoznatljiv u ovom izdanju ravno iz devedesetih. Dok još donekle možemo prepoznati Stana, šminka, frizura i styling potpuno su transformirali Lily James u jednu od najslavnijih PlayBoy zvijezdi ikad.

Serija Pam and Tommy počela se snimati u travnju, a radnja će se fokusirati na turbulentan suživot Anderson i Leeja koji su bili u braku od 1995. do 1998. godine. Konkretnije, bavit će se događajima koji su uslijedili nakon skandaloznog izlaska snimke seksa slavnog para. U Hulu seriji glumit će i Nick Offerman, Andrew Clay, Taylor Schilling pa i Seth Rogen. Datum izlaska još uvijek nemamo, ali vjerujemo da će izaći do kraja ove godine.

Foto: Hulu / Instagram

Učitati još
Zatvori