Dobili smo prvi uvid u novu sezonu omiljene serije Only Murders in the Building
Dobili smo prvi uvid u novu sezonu omiljene serije Only Murders in the Building

Dobili smo prvi uvid u novu sezonu omiljene
serije Only Murders in the Building

Ljeto pred nama neće biti rezervirano samo za reprize, daleko od toga. Nova sezona popularne serije Only Murders in the Building na male ekrane stiže u kolovozu ove godine, a malo je reći da nas je preplavio osjećaj uzbuđenja!

Ovo je jedna od onih serija koja naprosto oduševljava svojom radnjom, a nama je možda najdraži dio neobičan spoj likova koji jednostavno odlično funkcionira. Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short comedy je trio čija će vas energija osvojiti.

Prva sezona donijela nam je deset epizoda kroz koje smo pratili Olivera, Mabel i Charlesa koji zajedno istražuju ubojstvo u The Arconiji i pokreću vlastiti true-crime podcast – Only Murders in the Building. Uz fantastični trio, odličnih sporednih glumaca također ne nedostaje među kojima se posebno ističe mala grupa fanova podcasta.

Druga sezona ostavila nas je na clifhangeru po kojem se dalo zaključiti kako nas čeka treća sezona s pregršt novih avantura. Paul Rudd i Mery Streep pridružili su se originalnoj postavi. Jedno je sigurno, nestrpljivo iščekujemo novu sezonu koja stiže 8. kolovoza, a što sve možemo očekivati u pogledajte u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori