Trenutno svi pričaju o novoj beskrajno napetoj triler seriji ‘Hit and Run’

Trenutno svi pričaju o novoj beskrajno napetoj triler seriji ‘Hit and Run’

Ljetnu sezonu koja se svakako bliži svom vrhuncu iskoristili smo za mnogobrojne izlete po hrvatskoj obali, ali i prva dulja putovanja u inozemstvo otkad se pojavila pandemija. Cijelo vrijeme, ipak, filmska i TV industrija lansira redom intrigantne i uzbudljive novitete zbog kojih su ljetne večeri ispunjenije, a okupljanje cijele ekipe ispred televizora još zabavnije. Samo u posljednjih nekoliko tjedana dočekalo nas je nekoliko interesantnih TV naslova, kao što je, recimo, The White Lotus, a vratile su se i neke omiljene serije poput Atypical i Never Have I Ever. Međutim, tek je ovih dana na Netflix pristigla serija koja će zadovoljiti žudnju za onim pravim, akcijskim i napetim sadržajem zbog kojeg ćemo konstantno biti na vrhovima prstiju.

Serija Hit and Run – napeta triler priča s potpisom uspješnog tandema

Lior Raz i Avi Issacharof svojevremeno su izazvali lavinu reakcija na seriju Fauda koja je nastala na temelju njihovog iskustva u izraelskoj vojsci. Emotivno nabijena priča gledatelje je te 2015. godine iznenadila plot twistowima i prikazom izraelsko-palestinskog konflikta, ali i napetošću kojom ih je držala do samog kraja. Slično sad svi očekuju od serije Hit and Run koju su autori ovih dana izbacili na Netflixu. Iako je kritika reagirala s manjim oduševljenjem nego na Faudu, izgleda da je ovo prva velika triler priča ovog ljeta.

Serija Hit and Run ponovno prati Raza kao glavnog lika geopolitičke radnje. Glumi Segeva Azulayja, obiteljskog čovjeka koji vodi turističke ture po Tel Avivu. Njegova svakodnevica, u kojoj veliku ulogu igra supruga Danielle, raspada se kad ovu američku plesačicu iznenada udari automobil na putu do aerodroma za New York. Počinitelj bježi s mjesta nesreća, a Segev počinje shvaćati da ubojstvo njegove supruge možda nije slučajnost. Njegova prošlost izraelskog plaćenika otvara mnoge mogućnosti i imena koja bi mogla stajati iza zločina. Posebice nakon što ga nakon Daniellinog sprovoda kod kuće dočeka još jedna prijetnja. Dok polako slaže dijelove slagalice, Segev shvaća da možda nije samo njegova prošlost upitna, već i ona njegove pokojne supruge.

Spoj izraelskih autora i američkih producenata rezultirao je akcijskim scenama i osobnim pričama koje se ipak razlikuju od dosadašnjih triler serija koje smo gledali ove godine, barem ako je vjerovati reakcijama publike i TV kritičara. Dok čekamo da se vrate hit akcijske produkcije, kao što je nova sezona serije La Casa de Papel, Hit and Run bit će, čini nam se, odličan nadomjestak.

Foto: Instagram, Netflix

Učitati još
Zatvori