Na Netflix stiže prva serija Shonde Rhimes koja će biti naša nova opsesija

Na Netflix stiže prva serija Shonde Rhimes
koja će biti naša nova opsesija

Potpis Shonde Rhimes zasigurno ste barem jednom vidjeli na ekranu TV-a. ‘Uvod u anatomiju’, ‘Scandal’, ‘Private Practice’, How to Get Away With Murder’ – sve su to popularne serije nastale pod njezinim redateljskim i producentskim vodstvom. I sve su to serije koje su zadobile pažnju masovne masovne publike. Svemu što Rhimes napravi teško je odoljeti; zabavni i dinamični dijalozi, intrigantni međuljudski odnosi smješteni u jednu konkretnu sredinu i svakako dobra doza drame.

Popularna TV producentica sad prvi put ikad surađuje s Netflixom – stiže nam serija ‘Bridgerton.’

Povijesna drama izlazi točno na Božić

Ništa bolje od povijesne drame u božićno vrijeme. Budući da su dani ispred nas ionako obilježeni neizvjesnošću, izvrsna serija dolazi u pravi trenutak. Serija je bazirana na istoimenom povijesnom romanu Julije Quinn i prva je od čak osam koje će Rhimes proizvesti za Netflix.

Radnja je smještena u London na ljeto 1813. godine. Došlo je vrijeme kad bi muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere koji su prikladni statusom. Fokusirani smo na protagonisticu Daphne Bridgerton, najstariju kći moćne obitelji iz Bridgertona, kojoj potraga za mužem mora biti prioritet. Daphne se nada da će kao i svoji roditelji uspjeti pronaći nekoga tko će joj se zaista svidjeti i u koga će se zaljubiti. No, njezin stariji brat ne slaže se ni sa jednom od opcija. Kad u njezin svijet ušeta netipični vojvoda od Hastingsa, o kojem se priča koješta, Daphneina se potraga za suprugom drastično mijenja. Radnja obilježena skandalima, romantikom i napetim odnosima u Bridgertonu podsjeća na seriju ‘Downton Abbey’, ali – kako se već šuška- s dodatkom ‘Očajnih kućanica.’

Poznato je da u seriji sudjeluje glumačka ikona Julie Andrews, a glavne protagoniste utjelovit će Phoebe Dynevor i Rege-Jean Page. U povijesne drame lako se zaljubiti i zbog kostimografije, a sudeći po fotografijama koje sada imamo – imamo visoka očekivanja. Serija ‘Bridgerton’ bi trebala izaći 25. prosinca!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori