Jedva smo dočekali: Od danas gledamo novu sezonu genijalne serije ‘Billions’

Jedva smo dočekali: Od danas gledamo novu sezonu genijalne serije ‘Billions’

Peta sezona hit serije „Milijarde“ (Billions) stigla je 4. svibnja na HBO GO, a nova epizoda dolazit će u HBO GO ponudu svakog ponedjeljka. 

Uz dobitnike Emmyja i Zlatnoga globusa Paula Giamattija i Damiana Lewisa, u seriji gledamo i Maggie Siff, Davida Costabilea, Condolu Rashad, Kellyja AuCoina i Jefreyja DeMunna, a u petoj sezoni pridružili su im se i Corey Stoll i Julianna Margulies.

Nova sezona ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija zaoštrava rivalstvo između Bobbyja Axelroda i Chucka Rhoadesa koji se istovremeno susreću i s napadima novih neprijatelja. Utjecajni Mike Prince (Corey Stoll) postaje ozbiljna prijetnja Axeovoj dominaciji na tržištu, a Chuck se sukobljava s opasnim državnim tužiteljem.

Taylor Mason se mora vratiti u „Axe Capital“, te se mora boriti kako bi zaštitila zaposlenike i sredstva kojima raspolažu. Wendy Rhoades preispituje svoju odanost i sklapa iznenađujuće saveze zbog kojih dolazi u sukob s Chuckom i Axeom. Julianna Margulies glumi Catherine Brant, profesoricu sociologije na prestižnom fakultetu i autoricu bestselera. 

‘Billions’ svakako nije jedina serija na HBO GO-u o kojoj se ovih dana bruji. Tu je i ‘Mrs. America’ s genijalnom Cate Blanchett u glavnoj ulozi o kojoj smo već pisali ovdje!

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori