Na Netflix stiže moderna verzija priče o Ani Karenjinoj!

Na Netflix stiže moderna verzija
priče o Ani Karenjinoj!

Streaming div Netflix već godinama nudi uspješnice međunarodne produkcije. Posebno se među njima ističu serije na španjolskom jeziku (kao što je La Casa de Papel), u posljednje vrijeme na francuskom (Lupin), a mnogo je i ostalih primjera, sjetimo se samo njemačke serije Dark. Uskoro na omiljeni servis stiže prva ruska original drama i to snimljena po klasiku Lava Nikolajeviča Tolstoja.

Serija Anna K zamišljena je kao moderna verzija priče o Ani Karenjinoj, udanoj ženi i majci, pripadnici visokog društva i njezinoj aferi s karizmatičnim grofom Vronskim. Njihov odnos eskalira i razara ionako delikatne veze u društvenom okruženju s nepovratnim posljedicama. Budući da je priča smještena u raskošnu Moskvu i Sankt Petersburg, ne sumnjamo da će Netflixova serija biti estetski neodoljiva.

Svetlana Kodchenkova ( serija Kupin.Yama)

Serija Anna K još uvijek nema službeni datum izlaska, ali znamo da će Karenjinu utjeloviti Svetlana Kodchenkova, ruska glumica najpoznatija po ulogama u filmova Tinker Tailor Soldier Spy i The Wolverine. Ostale detalje jedva čekamo!

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori