Dobili smo prvi pogled na ‘novu’ kraljicu Elizabetu II. u slavnoj seriji ‘The Crown’

Dobili smo prvi pogled na ‘novu’ kraljicu Elizabetu II. u slavnoj seriji ‘The Crown’

Olivia Colman

Nakon izvrsne Claire Foy i oskarovke Olivije Colman, odglumiti kraljicu Elizabetu II. u novoj sezoni serije The Crown nije jednostavan zadatak. Međutim, Imeldu Staunton već smo gledali u vrhunskim filmovima i serijama, a njezine su izvedbe rijetko razočarale. Tako je iščekivanje nove sezone u punom mahu, posebice otkad je Netflix prije dva dana otkrio prvu fotografiju ‘nove’ kraljice.’

Dobitnicu Emmyja šira publika zasigurno zna po ulozi Dolores Umbridge u filmovima o Harryju Potteru te filmu Downton Abbey iz 2019. godine. Mnogi je pamte i po ulozi u filmu Vera Drake za koju je dobila nominaciju za Oscara.

Elizabeth Debicki

Staunton će igrati kraljicu u petoj i šestoj sezoni koje će pokrivati vremenski period devedesetih godina. U prvom će planu biti rasplet događaja između princa Charlesa i princeze Diane, odnos princa Andrewa i Sarah Ferguson te povijesno-političke okolnosti tog vremena. Novi će glumci utjeloviti i ostale likove pa ćemo tako gledati Elizabeth Debicki kao princezu Dianu, Dominica Westa kao princa Charlesa, Oliviju Williams kao Camillu Parker Bowles te Jonathana Prycea kao princa Phillipa.

Datum izlaska još nije poznat, no, premijera bi serija trebala imati tijekom 2022. godine.

Foto: IMDb, Profimedia.hr, Instagram

Učitati još
Zatvori