Ovog se mjeseca vraćaju neke od najboljih serija ikad

Ovog se mjeseca vraćaju neke od
najboljih serija ikad

Billions

Rujan nas je sustigao, a tako je za mnoge od nas stigao kraj popodnevima i večerima provedenim na plaži. Polako smo se vratili u grad, a tako će uz after-work pića, omiljeni način opuštanja ponovno biti napeti streaming i TV sadržaj koji nam brojne platforme donose svakodnevno ovog rujna. Ovog se mjeseca vraćaju neki od najpopularnijih naslova na Netflixu, a očekuje nas savršen omjer duhovitog i dinamičnog te dramatičnog sadržaja. Prekopali smo ponudu u rujni i izdvojili nekoliko serija koje će se sasvim sigurno pronaći na našoj binge listi ovog mjeseca.

Money Heist / La Casa de Papel

Najgledanija strana produkcija na Netflixu vratila se! Gotovo epska priča o tajanstvenom geniju Profesoru i njegovoj bandi lopova vratila se na streaming servis nakon više od godinu dana. Posljednja, peta sezona, tako je doživjela svoju premijeru, a drugih pet epizoda očekuje nas u prosincu. Već ovog vikenda planiramo pogledati nove, vjerujemo strahovito napete epizode.

Sex Education

Nakon spektakla kakav je Money Heist, dolazi nam serija koja se savršeno uklapa u rujanski back to school mood. Sex Education jedna je od onih teen serija nove generacije koja je otvorila pregršt pitanja svojim inteligentno razrađenim sadržajem i izvrsno raspisanim likovima kakve dosad vjerojatno niste vidjeli u jednoj teen seriji. Posljednju smo sezonu gledali još prije pandemije stoga imamo visoka očekivanja od kompleksnih ( i uvijek pomalo urnebesnih) odnosa između Maeve, Otisa, Erica, Adama, Jacksona, Lilly i ostatka ekipe. Serija izlazi 17. rujna.

Billions

Na HBO GO 6. rujna vraća se nagrađivana serija koja nas je uvukla u svoj svijet besprijekornom igrom moći, politiike i financija. Prošlo je više od godinu dana otkad smo dobili posljednji nastavak priče. U petoj sezoni Bobby Axelrod i Chuck Rhoades ponovno raspiruju svoje žestoko rivalstvo, dok se novi neprijatelji uzdižu i nišane. Pionir društvenog utjecaja Mike Prince predstavlja istinsku prijetnju Axeovoj prevlasti, a Chuck je u zavadi sa zastrašujućim okružnim tužiteljem. Svi su suočeni s vlastitom krizom, a tenzije idu do vrhunca!

American Crime Story: Impeachment

Impeachement - American Crime Story cover

Ako ste i vi gorljivi obožavatelj serija i filmova snimljenih po stvarnim događajima, uskoro izlazi novi nastavak antologije American Crime Story. Nakon slučaja O.J. Simpsona i ubojstva Gianniaja Versacea, produkcijska ekipa primila se jednog od najvećih političkih skandala u nešto recentnijoj prošlosti. Nova priča prati aferu nekadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona i stažistice u Bijeloj kući, Monice Lewinsky. Više o cijeloj seriji pročitajte ovdje, a mi joj svakako planiramo pružiti šansu zbog odličnih glumačkih imena u ženskim rolama.

The Morning Show

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon udaljile su se od žanra koji ih je proslavio – romantične komedije i ovom streaming uspješnicom zagazile u arenu nekih od najboljih serija proteklih godina. The Morning Show se vraća na Apple TV s drugom sezonom, nakon što su u prvoj kulminirale spletke i optužbe iza kulisa medija, novca i svjetla reflektora. U drugoj se sezonu radnja dotiče i pitanja koronavirusa, predrasuda, rasizma i raskola koji vlada u slavnoj medijskoj kući. Serija izlazi 17. rujna!

What We Do In the Shadows

Više smo vam puta pisali o originalnoj i genijalnoj seriji What We Do In the Shadows koja popularnu temu vampira izvrće na sasvim novi način. Serija je nastala po istoimenom filmu u režiji Taike Waititija, a snimljena je u duhovitoj mockumentary formi u kojoj prati cimere vampire koji pokušavaju shvatiti svakodnevicu u suvremenom Staten Islandu. Kraj posljednje sezone ostavio nas je s mnogobrojnim pitanjima, a naši se junaci susreću s novim likovima i apsurdima modernog života.

Scenes From a Marriage

Ovome se posebno veselimo! Oscar Isaac i Jessica Chastain dolaze na HBO GO u novoj seriji Scenes From a Marriage. U pitanju je uzbudljivi streaming novitet snimljen po klasiku kultnog Ingmara Bergmana. Serija režisera Hagaija Levija stavlja novi spin na teme iz Bergmanovog filma i prati Miru (Chastain), karijeristički nastrojenu direktoricu tvrtke koja nije zadovoljna svojim brakom i Jonathana (Isaac), profesora filozofije kojipak, želi pod svaku cijenu održati vezu na nogama. Ljubavna i životna dramska priča prikazuje brak na jedinstven način te podsjeća da najčešće nema nužno jednog događaja koji može opravdati njegov krah. Serija izlazi 13. rujna.

Foto: Profimedia.hr, PR, IMDb

Učitati još
Zatvori