8 hit serija koje su stigle u srpnju

8 hit serija koje su stigle u srpnju

ljetne serije - The Pursuit of Love

U lipnju smo uživali u mnogobrojnim gastro i music malim festivalima i opuštenijim vikendima zahvaljujući slabijim epidemiološkim mjerama. Nismo previše vremeni provodili uz streaming servise, budući da ponuda, izuzevši zbilja šarmantnu seriju Sweet Tooth, nije previše impresionirala.

Sasvim se suprotno događa ovog srpnja kad je popis novih i returning serija toliko uzbudljiva da ne znamo otkud bismo krenuli!

Atypical

Atypical četvrta sezona Netflix

Mnogi su od nas već zabilježili 9. srpnja jer baš tada na Netflix stiže posljednja sezona serije Atypical. Kad je izašla 2017. godine, nismo očekivali kakav će svježi spin dati teen žanru i tako se uvrstiti među najbolje tinejdžerske serije dostupe na streaming servisu. Priča o tinejdžeru Samu koji živi s autizmom pratili smo tri sezone. Radnja nas je vodila kroz Samov (Keir Gilchrist) društveni i obiteljski život, prijelaz iz srednje škole na fakultet, sve načine na koje se prilagođava drugima vrloj uobičajenoj svakodnevici. Nakon poduže pauze, Atypical se vraća ovog ljeta s posljednjom sezonom u kojoj ćemo se oprostiti od ove nevjerojatne glumačke ekipe. Ove će nas epizode provesti kroz nastavak Samova života na fakultetu i novih avantura!

Never Have I Ever

Prošlog je ljeta izašla simpatična teen serija Never Have I Ever o kojoj smo imali podijeljeno mišljenje. Nedostajalo nam je ‘ono nešto’, međutim, kako je vrijeme od prve sezone prolazilo, sve smo se češće počeli prisjećati duhovitih anegdota koje smo gledali u seriji. Već 15. srpnja pratimo nove neugodnjake i dirljive moment mlade Devi i njezine indijske obitelji te školskih prijateljica i simpatija. Posljednja nas je epizoda prve sezone ostavila sa spoznajom da se Devi seli u Indiju i to usred popriličnog kompliciranog ljubavnog trokuta. Što će se sljedeće dogoditi, jedva čekamo vidjeti.

Outer Banks

Vraća se i Outer Banks, streaming priča koja nam je prošle godine poslužila kao savršena doza eskapizma. Prizori ljetne atmosfere, tuluma na plaži i zalazaka sunca podsjetila nas je na one klasične scene iz teen serija 2000-ih. Radnja je smještena u istoimeni mali gradić u kojem je društvo izuzetno polarizirano da bogat i siromašan sloj. U fokusu je John Booker Rutledge, mladić koji živi u siromašnoj dijelu grada, a život mu se vrtoglavo promijeni kad slučajno sazna da njegov otac posjeduje milijune dolara u zlatu. No, on nije jedini koji sad želi ovu vrijednost. Avanturistička serija vraća se s drugom sezonom 30. srpnja na Netflix!

Gossip Girl

Serija-Gossip-Girl cover

Gossip Girl je bila svjetska senzacija od serije. Nije među onima koje rado rewatchamo jer je u brojnim svojim segmentima pomalo loše ostarjela. Međutim, baš zato 8. srpnja izlazi reboot na HBO Maxu koji već mjesecima Reboot će pratiti novu grupu bogatih klinaca osam godina nakon originala, a ući će i u temu društvenih mreža i koliko su iste promijenile društvenu scenu New Yorka u posljednjih nekoliko godina. Cast između ostalih čine Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno. Trailer pogledajte ovdje.

Virgin River

Za one koji vole comfort sadržaj pomalo nalik sapunicama, Virgin River vraća se s trećom sezonom 9. srpnja na Netflixu. Serija je prikupila široku bazu obožavatelja od premijere, a prati Mel Monroe, ženu koja odlučuje promijeniti život i prihvatiti posao u ruralnom gradiću Sjeverne Karoline pod nazivom Virgin River. Očekivano, svakodnevica nije idilična kakvom ju je Mel zamišljala. Klasična melodramatična serija dobar je odabir za opuštanje.

The White Lotus

Connie Britton koja nas je oduševila u seriji Dirty John uskoro gledamo na HBO-u. The White Lotus izlazi 11. srpnja, a u pitanju je nova satirička komedija s potpisom Mikea Whitea. Uz Britton i Murrayja Bartletta, glumi i odlična Jennifer Coolidge. Limitirana serija odvija se u resortu na Havajima i prati nekoliko gošća hotela koji se tijekom tjedan dana odmaraju u pravom raju na zemlji. Međutim, korak po korak otkrivamo da svaka od tih osoba ima puno kompleksniji život nego što se čini na prvu i jako dobar razlog zašto su došli u hotel. Serija izlazi 12. srpnja!

The Pursuit of Love

Amazon Prime pripremio je pravo malo veselje za ljubitelje povijesnih serija. The Pursuit of Love je adaptacija romana Nancy Mitford koji je izašao 1945. godine. Serija prati dvije rođakinje, koje su utjelovile Lily James i Emily Beecham, koje se moraju nositi sa svojim netipičnim i po mnogočemu skandaloznim obiteljima. U romantičnoj dramskoj seriji i igraju i Andrew Scott i Dominic West, a stiže 30. srpnja.

Miracle Workers: Oregon Trail

https://www.youtube.com/watch?v=bpWAyQQSm_k

Steve Buscemi i Daniel Radcliffe vraćaju se u trećoj sezoni serije Miracle Workers: Oregon Trail. Radnja je smještena je u 1844. Idealistički propovjednik udružuje se s traženim odmetnikom i oslobođenom prerijskom ženom kako bi poveli karavanu na zapad Oregonskom stazom, u komičnoj pustolovini američkim krajolikom ispunjenim opasnostima i obećanjima.

Foto: Netflix, HBO, screenshot

Učitati još
Zatvori