Objavljen je prvi teaser za iščekivanu seriju Shonde Rhimes – Bridgerton

Objavljen je prvi teaser za iščekivanu seriju
Shonde Rhimes – Bridgerton

Bridgerton serija Netflix

Božić će biti još bolji kad znamo da 25. prosinca na Netflix ekskluzivno stiže nova serija s potpisom Shonde Rhimes. Njezina producentska kuća Shondaland zasigurno vam nije nepoznato ime, naposljetku ona nam je donijela serije poput Uvoda u anatomiju, Privatna praksa i Skandal, a samo to je dovoljno da smo načulili uši za ovaj uradak koji nosi ime Bridgerton.

Bridgerton gledamo na Božić

Prvi teaser je objavljen jučer i neodoljivo podsjeća na radnju Gossip Girl samo smješten u regentsko doba – osoba koja se predstavlja kao Lady Whistledown (glas joj daje legendarna Julie Andrews) u svojem će tjednom pamfletu otkrivati sve skandalozne tračeve koji će pratiti društvenu scenu britanskih aristokrata 1813. godine i nitko neće biti pošteđen. U vrijeme kad bi muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere koji su prikladni statusom, pratimo Daphne Bridgerton, najstariju kći moćne obitelji iz Bridgertona i njenu potragu za idealnim mužem. 

Bridgerton serija Netflix

Snimljena prema istoimenom književnom predlošku, povijesnom romanu Julije Quinn, uvući će nas u intrigantni svijet balova, društvene etikete i imućnih britanskih aristokrata. Gossip Girl nije jedina serija s kojima se Bridgerton uspoređuje – radnja obilježena skandalima, romantikom i napetim odnosima u Bridgertonu podsjeća na seriju Downton Abbey, ali – kako se već šuška – s dodatkom Očajnih kućanica. Jedva čekamo!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori