Netflix nam donosi savršeni filmski rujan uz niz uzbudljiv novih drama, komedija i trilera

Netflix nam donosi savršeni filmski rujan uz niz uzbudljiv novih drama, komedija i trilera

I’m Thinking of Ending Things

S rujnom je Netflix ponovno živnuo, a posebno u smislu filmskih naslova! Iako smo tijekom ljeta gledali brojne zanimljive serije, početak jeseni donosi nam neke filmske ‘kapitalce’ kojima se veselimo.

I’m Thinking of Ending Things

Redatelj i scenarist Charlie Kaufman prepoznat je po svojim klasicima ‘Becoming John Malkovich’ i ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ pa je sasvim očekivano da je ovaj film jedan od najiščekivanijih noviteta na streaming divu.

Radnji prikazuje mladu ženu (Jessie Buckley) koja odlazi na roadtrip sa svojim novim partnerom (Jesse Plemons) na njegovu idiličnu obiteljsku farmu. Ipak, kad zbog oluje zaglave na farmi s njegovom majkom (koju glumi legendarna Toni Collette) i ocem (David Thewlis), ona počinje preispitivati sve što zna o sebi i njemu te svijetu koji ih okružuje.

The Devil All the Time

Netflix i za rujan ima jaki filmski naslov: stiže ‘The Devil All The Time’, drama koju će bez previše promocije proslaviti glumačka postavu koju čine Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard i druge zvijezde. Film se temelji na istoimenom romanu Donalda Rayja Pollocka iz 2011. godine. U pitanju je obiteljska saga koja odiše južnjačkim, gotičkim stilom.

Zvijezda ‘Spider-Mana’, Tom Holland, protagonist je radnje kao Arvin Russell, dok Robert Pattinson glumi propovjednika Prestona Teagardina. Radnja je smještena u period između kraja Drugog svjetskog rata i Vijetnamskog rata, a kako iz Netflixa poručuju, govori o korumpiranom šerifu, paru serijskih ubojica, lažnom propovjedniku i siročetu. Na Netflixu ga možemo očekivati 16. rujna.

Enola Holmes

Jedan od najiščekivanijih filmova stiže 23. rujna na Netflix i već je zaintrigirao publiku kao zabavna akcija s dozom zagonetnog, a u glavnoj ulozi je Millie Bobby Brown koja je slavu stekla ulogom Eleven u seriji Stranger Things. Ovog puta glumi Enolu Holmes u istoimenom filmu snimljenom prema serijalu knjiga spisateljice Nancy Springer koja je u fokus stavila mlađu (i buntovnu) sestru Sherlocka Holmesa.

Radnja je smještena u 1884. godinu i prati Enolu koja se probudila na svoj 16. rođendan shvativši da joj je majka (Helena Bonham Carter) nestala. Usprkos željama starije braće Sherlocka (Henry Cavill) i Mycrofta (Sam Claflin), Enola kreće u pustolovinu pronalaska majke, no upast će u još jednu zagonetku koju mora riješiti.

Zvjezdana postava, spin off legendarne priče o Sherlocku Holmesu, zabavni dijalozi i brza radnja sigurno će plasirati film na popis najgledanijih Netflix filmova odmah nakon premijere. Film gledamo od 4. rujna!

The Boys in the Band

Producent Ryan Murphy, planetarno popularan po svojim serijama, priprema novu dramu u suradnji s redateljem Joem Mantellom. ‘The Boys in the Band) bazira se na drami iz 1968. godine prati grupu gay prijatelja koji se nakon nekog vremena ponovno okupljaju kako bi proslavili rođendan jednog od njih. No, večer upropasti i potpuno preokrene neočekivani posjet. u Filmu glume Jim Parsons, Zachary Quinto i Matt Bomer, a film izlazi 30. rujna.

Love, Guaranteed

Već sutra izlazi prava ovomjesečna no-brainer ljubavna komedija, idealna za dane kad želimo pustiti mozak na pašu i opustiti se. U filmu glumi Damong Wayans Jr., mnogima poznat iz humoristične serije ‘New Girl.’

Priča prati Susan, mladu odvjetnicu koja želi spasiti svoju odvjetničku tvrtku od propadanja pa preuzima skupocjeni slučaj svog novog klijenta Nicka. On želi tužiti stranicu za online dating koja ‘garantira’ ljubav, ali istovremeno i on i Susan razvijaju osjećaje.

Real Steel

Na Netflix stiže i nekoliko zapaženijih starijih filmskih naslova. Među njima je film savršen za ljubitelje sci-fi žanra. ‘Real Steel’ snimljen je 2011, a režirao ga je Shawn Levy (danas poznat kao redatelj hit serije ‘Stranger Things’). U filmu glume Hugh Jackman i Dakota Goyo, a radnja je smještena upravo 2020. godine u kojoj je boks postao potpuno digitaliziran. U ringu više nisu pravi boksači, već gigantski robotu. Tako je Charlie Kenton (Jackman) izgubio posao. No, kad dotakne dno i ponovno se nađe sa sinom Maxom s kojim je izgubio kontakt, Charlie počinje raditi na robotskom kandidatom za svjetsko prvenstvo.

Pineapple Express

Jedna od najslavnijih stonerskih komedija zasigurno je ‘Pineapple Express.’ To je još jedna u nizu suradnja Setha Rogena i Jamesa Franca, a prati Dalea Dentona (Rogen) koji pokušava nabaviti marihuanu posebne vrste ‘Pineapple Express’ od svog dilera Saula Silvera (Franco). No, kad se njih dvoje upletu u bizarnu priču o ubojstvu i policiji, paranoja raste i stoneri se moraju brzo snaći u urnebesnoj, pravoj akcijskoj jurnjavi.

Red Dragon

Na streaming giganta stiže i prekvel kultnim filmovima ‘The Silence of the Lambs’ i ‘Hannibal.’ Anthony Hopkins ponovno glumi kao serijski ubojica, poremećeni psihijatar dr. Hannibal Lecter, a odličan Edward Norton našao se u ulozi FBI-jevog detektiva Willa Grahama. U filmu duo ulazi u kompleksnu priču u lovu na misterioznog serijskog ubojicu ‘The Tooth Fairy.’

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori