Nove TV serije čije su premijere najavljene u siječnju i veljači 2019.

Nove TV serije čije su premijere najavljene
u siječnju i veljači 2019.

Godinu koju ćemo uskoro ispratiti pamtit ćemo po sjajnim kako filmskim ostvarenjima, tako i odličnim TV serijama vrhunske produkcije. Uzbudljive priče koje smo pratili ispred malih ekrana i svijet u koji su nas uvukli njihovi junaci gotovo pa su izazvali ovisnost jer bilo je nemoguće pogledati samo jednu epizodu serije. U ovim trenucima fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju nove sezone serija koje su sve redom otvorile potpuno nove vidike u svijetu kinematografije, od maštovitih priča, fotografije koja je čisti estetski užitak i umjetnost koja inspirira, preko vrhunskih glumaca i scenografije, a sve je zajedno upakirano u epizode uz koje smo obožaali provoditi vrijeme.

No, stiže nam još dobrih vijesti kada su u pitanju nove TV serije, s potpuno drugačijim pričama s kojima se tek trebamo upoznati. U nastavku donosimo nove TV serije koje će zasigurno obilježiti 2019. godinu, a premijerno će biti prikazane za svega nekoliko tjedana.

Deadly Class

Deadly Class je nadolazeća američka televizijska akcijska-triler serija bazirana na istoimenom stripu. Tu su Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor koju znamo iz To All the Boys I’ve Loved Before, María Gabriela de Faría, Luke Tennie, Liam James i Michel Duval. Na Syfyju će premijerno biti prikazana 16. siječnja 2019.

I Am The Night

I Am The Night temelji se na autobiografiji Faune Hodel, čija je  životna priča povezana s ubojstvom Black Dahlia. Riječ je o minin seriji od 6 epizoda, a bazirana je na knjizi One Day She’ll Darken. Od izvršne producentice Patty Jenkins (Wonder Woman), dolazi ova prča koja se već u samoj najavi doima uzbudljivo.

I Am the Night govori o nevjerojatnoj priči o Fauni Hodel (India Eisley) koja počinje istraživati tajne svoje prošlosti, slijedi zlokoban trag koji se sve više približava zloglasnom holivudskom ginekologu, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji hollywoodski razvrat. Chris Pine igra Jay Singletaryja, bivšeg marinca koji je postao reporter / paparazzo.

Premijera je najavljena za b28. siječnja 2019. na TNT-u.

Roswell, New Mexico

Datum premijere je vrlo brzo, odnosno 15. siječnja na CW. Za one od vas koji nisu vidjeli izvorni Roswell, CW vraća priču o tri zgodna vanzemaljca koji pokušavaju zadržati svoju obiteljsku tajnu skrivenu u malom, stranom opsjednutom gradu Roswellu, New Mexico. No, ovaj put, to je Tyler Blackburn (Caleb iz Pretty Little Liars) što je dovoljno dobar razlog za pratiti seriju.

Umbrella Academy

Umbrella Academy temelji se na popularnom stripu o grupi djece u posebnoj školi, ali ovaj put tinejdžeri imaju natprirodne sposobnosti. Ovdje se stvari sve više razlikuju od  X-Mena: sedmero djece su rodile žene koje nikada nisu bile trudne, a zatim ih je usvojio milijarder koji ih obučava da postanu superheroji. Sada, svi odrasli, (uključujući i Ellen Page) moraju zaustaviti apokalipsu. Premijera je najavljena za veljaču 2019. na Netflixu.

https://www.youtube.com/watch?v=LMeqY7ogdF8

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori