Stigao je prvi trailer za dugoiščekivanu novu sezonu serije ‘Ozark’

Stigao je prvi trailer za dugoiščekivanu novu sezonu serije ‘Ozark’

Već je nekoliko godina američka serija Ozark smatrana jednom od najboljih serija ikad na Netflixu. Postala je, bez dileme, ključan naslov u ponudi ove platorme i jedan od njezinih najprepoznatljivijih. Tijekom godina su je uspoređivali sa serijom Breaking Bad koja je promijenila povijest televizije, ali Ozark u eri streaming servisa daje jedinstveni twist žanru američke krimi drame. Fantastični Jason Bateman i Laura Linney glume Martyja i Wendy Bird, bračni par koji živi miran život kad iznenada silom prilika moraju s djecom preseliti iz Chicaga u ljetovalište Missouri Ozark. Marty Byrde se našao u vrtlogu komplikacija kao što je pranje novca za opasni narko kartel i kako bi spriječio da mu se život sruši kao kula od karata – preseljenje u Ozark jedino je riješenje. Međutim, držati FBI i druge opasnosti daleko od svoje obitelji nelaka je misija, a kriminalna afera uskoro postaje i obiteljska afera.

Nova sezona serije Ozark sprema nas za veliko finale

Posljednju treću sezonu gledali smo još 2020. godine kad nas je ostavila s brojnim upitnicima iznad glave. Ususret konačnoj premijeri prvog dijela četvrte sezone, stigao je i trailer – i samo razulario već postojeću nestrpljivost i iščekivanje tisuće gledatelja.

Sudeći po traileru, nova sezona serije Ozark u fokus radnje stavit će nove obiteljske spletke, dok će Marty i Wendy pokušati postići dogovor između Omara Navarra (Felix Solis) i FBI-ja. Paralelno, Martyjeva borba s Ruth Langmore (izvrsna Julia Garner) postaje sve intenzivnija. Prijetnje dolaze sa svih strana i pitanje je tko će ih izdržati, a tko puknuti pod pritiskom.

Ispred nas je posljednja sezona koja dolazi u dva dijela – formula kakvu je Netflix već isprobao sa serijama Lupin i Money Heist. Prvih nekoliko epizoda stiže na Netflix 21. siječnja, a iako se za preostale još ne zna točan datum, Jason Bateman tvrdi da će svako čekanje biti opravdano!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori