Netflix je objavio popis dostupnih filmova za srpanj – ove ćete odmah htjeti pogledati

Netflix je objavio popis dostupnih filmova za srpanj – ove ćete odmah htjeti pogledati

Netflix je objavio popis filmova koje ćete moći pogledati tijekom srpnja (a i kasnije). Svi su dostupni od jučer, 15. srpnja u njihovoj videoteci, a nekima smo se posebno obradovali. U međuvremenu uklonjeni iz Netflix ponude, sada ponovno vraćeni, sigurno će biti naš izbor gledanja u ovim ljetnim večerima. Donosimo izbor naših prijedloga – od igranih, dokumentarnih, animiranih, a i onih koji su pobrali sve najvažnije nagrade prošlih godina.

Roma

Priča o Romi počinje u Mexico Cityju u 1970-ima i donosi emocionalan vrtlog od filma. Ovo je film koji trenutno jako visoko kotira na listama gledanosti, no i kod kritičara i oko njega se stalno veže moguća nominacija za Oscara. Film je također hommage dadilji režisera Alfonsa Cuaróna.

The Little Prince

U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčicin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar. On će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće. Svijetom u koji je on sam davno zakoračio a sve zahvaljujući Malom princu.

Mudbound

Film koji je osvojio 4 Oscara, još 30 drugih prestižnih nagrada i preko 100 nominacija svakako trebate pogledati. Film prati priču o dvije obitelji na američkom jugu, koje nakon 2. Svjetskog rata pokušavaju preživjeti mnoge nedaće. Film obrađuje više tabooa, a glumačka izvedba Mary J Blige je stvarno impresivna. Zbog navedenih razloga, nemojte ustuknuti kada vidite da film traje preko dva sata – vrijedi svake minute.

Okja

Bong Joon-ho donio je crni humor, oštroumnost, napete emocionalne scene u film Okja koji prati djevojčicu Miju tijekom njezinog prijateljstva s velikim CGI bićem Okjom. Netflix je htio ovaj film prikazivati samo putem streama, ne u kinima te je navukao i bijes Francuza na sebe zbog zabrane prikazivanja u francuskim kinima. Vjerujemo da će zbog ove kontroverze privući dosta interesa. Nije zgorega napomenuti da u filmu glumi Tilda Swinton.

The Wandering Earth

The Wandering Earth mnogim je jedan od najvećih filmova godine 2019. godine. Sa zaradom milijunima dolara na kineskom blagajnama, film je postao drugi najuspješniji film u Kini svih vremena.

U budućnosti će se Sunce konačno početi širiti. U opasnosti od izumiranja, čovječanstvo pokreće Zemlju s tisućama potisnika koji šalju planet u svemir u nadi da će tražiti novi solarni sustav koji će zvati domom. Dok planet putuje blizu Jupitera, gravitacijski šiljak uzrokuje potisnike Zemlje da izgube snagu. Zemlja je izložena riziku od sudara s plinskim divom, a tim kineskih znanstvenika i astronauta utrkuje se s vremenom kako bi spasio svijet od uništenja.



Beasts of No Nation

Pratimo putovanje mladog dječaka, Agua, koji je prisiljen pridružiti se grupi vojnika u neimenovanoj zapadnoafričkoj zemlji. Dok se Agu boji svog narednika i mnogih muškaraca oko sebe, njegovo djetinjstvo nepovratno uništava rat koji bijesni diljem zemlje.

Američki ratni film o dječaku koji mora biti ratnik u građanskom ratu svoje neimenovane zemlje negdje u Africi. Idris Elba je za svoju ulogu u filmu zaradio nominaciju za Zlatni globus i BAFTA-u.

Homecoming: A Film By Beyonce

Ovaj intimni, dubinski pogled na proslavljenu izvedbu Beyoncé 2018. godineotkriva emocionalni put od kreativnog koncepta do kulturnog pokreta.

Učitati još
Zatvori