Ne propustite Kino&Vino u Kaptol Boutique Cinema

Ne propustite Kino&Vino u
Kaptol Boutique Cinema

Ako još niste isplanirali kamo u petak 21. veljače, kada nije Valentinovo i nema drugog povoda osim vlastitog zadovoljstva u slobodno vrijeme, evo i prijedloga kamo izaći.

Kino&Vino je večer koja vam uz birani filmski sadržaj nudi i poseban vinski doživljaj te degustaciju biranih sireva, a novo izdanje će se održati baš u petak 21. veljače, od 19:30. Ova filmska večer održava se  jedino u Kaptol Boutique Cinema te ovoga puta predstavlja film „ZOV DIVLJINE“, snimljen prema kultnom romanu Jacka Londona.

Na velikom platnu pratite priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.

Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

Čarobni pejzaži Aljaske, sloboda duha i u biti snažna psihološka poruka koja se krije u ovom filmu, još su jedan razlog zbog kojih ovakav sadržaj treba pogledati u kinu i dopustiti mu da vas opčini te da njime započnete vikend.

Wine&cheese tasting započinju od 19:30 uz predstavljanje i tasting vina Montes Twins te sireve Ribanac Snack, President Cheddar i President Brie.

Montes Twins, majstorska je mješavina 4 sorte i  sinonim visoke kvalitete. Kombinira 4 sorte koje svake godine pružaju najveće zadovoljstvo. Struktura i složenost cabernet sauvignona dobro je isprepletena sa svježinom tempranilla, baršunastom strukturom syraha, te intenzitetom carmenèrea.

Uobičajena crvena boja s ljubičastim nijansama najavljuje da je riječ o intenzivnom i atraktivnom vinu. Mirisnog bouqueta s elegantnim aromama zrelog crnog voća koji podsjećaju na smokve i crni ribiz, tipičnim za cabernet sauvignon iz tog kraja.

Prije filma enolozi će vam približiti priče koje se nalaze iza vina i sireva, a na vama je jedino da osigurate svoje mjesto – na vrijeme jer je kapacitet ograničen.

Više informacija i ulaznice za Kino&Vino dostupni su ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori