U kina stiže novi animirani film iz radionice Disneyja i Pixara

U kina stiže novi animirani film iz
radionice Disneyja i Pixara

Uskoro u kina stiže animacija ‘Naprijed’ (‘Onward’), neobična, ‘uvrnuta’ priča o magiji zvanoj obitelj. Radnja je smještena u predgrađu izmišljenog svijeta u kojem žive neobični plavi vilenjaci, trolovi i duhovi, a jednorozi kopaju po kantama za smeće kao rakuni.

Najnoviji Disneyev animirani film predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije kojom mogu vratiti obožavanog tatu. Film se bazira na premisi da je magija stvarna, ali je odavno zaboravljena i zamijenjena modernom tehnologijom.

Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit ‘Čudovišta iz ormara’. Kompleksnost i slojevitost priče odražava se i u animaciji – Pixar je film napunio beskrajno zabavnim likovima i okružio ih genijalno razrađenim krajolikom koji ostavlja bez daha.

Kao i svaki sjajan film iz Disneyjeve i Pixarove radionice, i ovaj je prepun emocija i humora uz fenomenalnu glumačku ekipu. Svoje su glasove likovima posudili: Tit Emanuel Medvešek, Jan Kerekeš, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Cvitković, Ivica Zadro, Vinko Štefanac, Mirta Zečević, Mia Krajcar, Ana Marija Vrdoljak, Slavica Knežević-Torjanac, Zoran Pribičević i Šiško Horvat Majcan.

Uzbudljivu avanturu ‘Naprijed‘ u distribuciji Blitza pogledajte pretpremijerno već 01. ožujka te u redovnoj distribuciji u kinima od 05. ožujka.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori