Mad About You, hit serija iz 90-ih, dobiva reboot

Mad About You, hit serija iz
90-ih, dobiva reboot

Mad About You se vraća na male ekrane

Službeno je potvrđeno – Mad About You (Lud za tobom), serija je koja je osvajala srca gledatelja tijekom punih sedam sezona, od 1992. do 1999., vraća se na male ekrane! Serija je pratila priču o mladom bračnom paru Paulu Buchmanu (glumio ga je Paul Reiser), autoru dokumentarnih filmova i Jamie Stemple Buchman (glumila ju je Helen Hunt), agentici za odnose s javnošću, a koji žive u New Yorku. Epizode se bave svakodnevnim životom para koji je u svakoj situaciji nalazio pozitivnu i smiješnu stranu.

Serija je poznata po tome što smo u njoj prvi put upoznali lik Ursule (glumila ju je Lisa Kudrow), konobarice u lokalnom restoranu gdje je dvojac bio čest gost, a kasnije je Kudrow dobila ulogu u Prijateljima kao Phoebe Buffay što su autori serije iskoristili da naprave poveznicu između dvije serije, iako to nije bila početna namjera. Glavni glumci su u posljednjoj sezoni dobivali milijun dolara po epizodi, no posljednja sezona emitirana je 1999. godine.

Od serije je prišlo točno dvadeset godina te pretpostavljamo da bi se radnja mogla nastaviti s popriličnim vremenskim skokom.

Foto: Mad About You

Učitati još
Zatvori