Leonarda DiCaprija, Timothéea Chalameta, Arianu Grande i druge zvijezde gledamo u novom Netflixovom filmu Don’t Look Up

Leonarda DiCaprija, Timothéea Chalameta, Arianu Grande i druge zvijezde gledamo u novom Netflixovom filmu Don’t Look Up

Leonardo DiCaprio Profimedia

Novim film Don’t Look Up u Netflixovoj produkciji, redatelja Adama McKaya, okupio je vrhunske glumce s A liste. Tako ćemo u ovoj SF satiri na jednom mjestu gledati Leonarda DiCaprija i Meryl Streep, Jennifer Lawrence i Kate Blanchet, Timothéea Chalameta, Jonah Hill, Arianu Grande, Kida Cudija, Matthewa Perryja, Himesha Patela, Tomera Sisleya i Roba Morgana.

Don’t Look Up

Don’t Look Up opisuju kao SF satiru koja prati dva ne baš uspješna astronoma koji kreću u veliku medijsku kampanju kako bi upozorili čovječanstvo na asteroid koji se približava zemlji i koji će ju uništiti. Kao i DiCaprio, McKay je poznati aktivist koji ukazuje na klimatske promjene i onečišćenje okoliša, stoga ne čudi što je za ovaj film okupio vrhunske glumce. Poruka koju želi poslati je jasna – budućnost našeg planeta je upitna.

Snimanje kasnilo zbog pandemije

Snimanje filma je trebalo startati u travnju, no tada je odgođeno zbog aktualne situacije. Zanimljivo je i to što se trenutno jedna od najvećih svjetskih filmskih zvijezda Leonardo DiCaprio u ovoj velikoj krizi odlučio snimati dva filma u streaming produkcijama. Jedna je u Don’t Look Up za Netflix, a druga je u novoj Scorseseovoj kriminalističkoj drami Killer of the Flower Moon za Apple. Neminovno je da streaming servisi ipak mogu pružiti više mogućnosti za snimanje filmova za vrijeme pandemije, nego što je to slučaj s velikim filmskim studijima. Ostatak glumaca također ima povijest s ovim velikim streaming servisom, tako da ne sumnjamo u uspješnost ove filmske poslastice.

Timothée-Chalamet

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori