Ikone Seksa i grada ponovno žare i pale

Ikone Seksa i grada ponovno žare i pale

Još je u siječnju krenula prava mala euforija nakon što je potvrđeno da stižu nove epizode serije Seks i grad. Reboot kultne serije izlazi čak 16 godina nakon posljednje epizode, a bit će dostupan na streaming servisu HBO Max. Novo poglavlje u životima slavnih prijateljica zvat će se And Just Like That…, a nedavno je Sarah Jessica Parker podijelila prvi reunion ekipe.

Na svom je Instagramu otkrila fotografiju sa seta na kojoj pozira s Kristin Davis koja će ponovno utjeloviti Charlotte York i Cynthijom Nixon koja se vraća kao Miranda Hobbes.

Modni aspekt serije koji nas možda čak najviše zanima

Posljednjih tjedana u medije stalno izlaze neki novi detalji koji podižu ‘hype’ oko serije, pa je tako nedavno otkriveno da se u nju vraća i legendarni Mr. Big!

A ono što obožavatelje Seksa i grada danas možda najviše zanima jest modni aspekt serije, čije se stylish protagonistice vraćaju na male ekrane nakon 16 godina. Kako se danas odijevaju te ikone stila koje su se pod stilističkom palicom Patricije Field etablirale u najveće modne zvijezde svog vremena?

Prva službena fotografija iz serije

To je napokon, djelomično, otkriveno prvom službenom fotografijom koja je stigla sa seta, a na kojoj vidimo Mirandu, Carrie i Charlotte u njihovom slavnom defileu ulicama New Yorka. Njihovi stylinzi danas su zreliji, no nema sumnje da nas očekuje još jedna modna poslastica. Ovog puta u režiji stilistice serije nalazi se Molly Rogers, koja je nekoć davno radila za Patriciju Field u Seks i gradu, a u prošlosti je bila zaslužna za garderobe protagonistica na filmu Vrag nosi Pradu i u seriji Ružna Betty. Jedva čekamo vidjeti što nam je pripremila!

Foto: Sex and the city

Učitati još
Zatvori