Bennifer ponovno na crvenom tepihu: Jennifer i Ben ‘zapalili’ filmsku premijeru u Veneciji

Bennifer ponovno na crvenom tepihu: Jennifer i Ben ‘zapalili’ filmsku premijeru u Veneciji

Otkako je u javnost izašla informacija da se Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno viđaju, svi svjetski mediji bruje o povratku Bennifer, jednog od omiljenih celebrity parova s početka 2000. godina.

Ovaj slavni duo već je više puta snimljen zajedno u javnosti unatrag nekoliko mjeseci i iako su mnogi sumnjali da se radi o PR egzibiciji, njihovo sinoćnje pojavljivanje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji dalo je naslutiti da je ova novo otkrivena ljubav ipak stvarna.

Slavni duo izgleda spektakularno zajedno

Ne samo da su svečanim sagom filmske smotre prošetali nasmijani od uha do uha i zaljubljenih pogleda, već su u kratkih nekoliko minuta Jennifer i Ben postali nova vruća vijest u skoro svakom kutku svijeta, koja je u potpunosti preplavila društvene mreže. Bennifer u ovom novom izdanju izgleda doista sjajno, a vrijedno je spomenuti i razlog njihova spektakularnog pojavljivanja na crvenom tepihu. Riječ je o filmu The Last Duel, koji je jučer imao svečanu premijeru u Veneciji. Ben je njegov izvršni producent i scenarist, a uz njega glavne uloge igraju Jodie Comer i Matt Damon.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori