Nesvakidašnji red carpet obilježio je premijeru jedne od najiščekivanijih serija ove godine

Nesvakidašnji red carpet obilježio je premijeru jedne od najiščekivanijih serija ove godine

Prizore s crvenog tepiha uoči velikih premijera već dugo nismo vidjeli, ali izvrsni filmovi i serije svejedno pristižu. Jedna takva velika premijera ipak se održala i to u sasvim netipičnom obliku. Glamur i sjaj crvenog tepiha u naše je dnevne sobe donijela premijera nove serije ‘Slom’, jedne od najiščekivanijih serija ove godine koja je od jučer dostupna u ponudi HBO GO-a.

Nesvakidašnji red carpet

Influenceri, glumice, glazbenici i brojna druga imena koja obožavamo pratiti na Instagramu uživali su u premijeri i zablistali na nesvakidašnjem red carpetu. U sigurnosti vlastitog doma obilježili su tako izlazak nove serije s Nicole Kidman i Hughom Grantom u glavnim ulogama koju nam donosi HBO i tako nam približili djelić glamura koji obožavamo na klasičnim crvenim tepisima i svečanostima.

Malo drugačijem red carpetu pridružili su se i Lana Jurčević, Luka Nižetić, Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Ida Prester i Sonja Kovač.

Luka Nižetić

Luka Nižetić uživao je u premijeri serije uz čašu šampanjca i duhovito nam poručio: “Ukinulo zabave pa Nicole Kidman i Hugh Grant svratili do mene na crveni tepih za premijeru njihove nove serije ‘Slom’ koja se prikazuje na HBO GO! A možda mi se samo pričinja od šampanjca!?”

Sonja Kovač

Influencerica Sonja Kovač provela nas je storyjima kroz svoje pripreme za netipični crveni tepih i dodala: “Nikada nisam mislila da ću biti na red carpetu od doma, no to je promijenio HBO GO jer danas tamo gledamo premijeru nove serije Slom (#TheUndoing)!”

Ida Prester

Omiljena glazbenica Ida Prester pozvala nas je sve da sami napravimo red carpet u dnevnoj sobi i oduševila nas pozitivom: “Doma smo. Svi. Nema evenata, koncerata, plesa.. nigdje na svijetu. Ali to ne znači da sam sebi ne možeš napraviti red carpet u dnevnoj sobi! Danas je dan za premijeru nove hit serije “Slom” na @hbo.adria. Počastila sam se šampanjcem, navukla šljokice i crveni ruž. Skoro i štikle obukla, al ipak ostaju papuče, da ne izgrebem parkete. Zamišljam publiku oko mene u dvorani, Nicole Kidman i Hugh Granta koji u večernjim toaletama bježe od paparazza, fanove, konobare, bodyguarde… gužva. Uskoro ćemo zaboraviti kako to izgleda. Ljudi, nemojte mi klonuti duhom! Sve će ovo brzo proći, a do tada – napravite si i vi privatnu oazu glamura u svoja 4 zida. Kucnut ćemo se virtualno šampanjcem, ispeći najbolje kokice na svijetu i pogađati tko je tajanstveni ubojica. Gledajte od danas ‘Slom’ i javite dojmove!”

Lana Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević priuštila si je pravi kućni ugođaj premijere uz kokice: “Kad neće Muhamed brdu, hoće brdo Muhamedu. Eno odmotala sam si ‘red carpet’ i stoji mi pored vrata. Dovela sam si premijeru doma i prosula sve kokice okolo kako to i prilici dobrom sadržaju! Nicole Kidman i Hugh Grant uzmite me, vaša sam.Počela sam gledati „Slom“ na HBO GO-u i već vidim da će me prikovati za laptop!”

Andrea Andrassy

Urnebesna autorica Andrea Andrassy svoj je red carpet kod kuće dočekala u genijalnom društvu: “Predivne, svečane vijesti! Na #MOJHBOGO je došla serija #TheUndoing, ako će bit 20% dobra koliko zvuči prema najavama, bit će najbolja. Moj imaginarni suprug i ja smo spremni za kućni red carpet i premijeru, pridružite nam se (svatko u svojoj kući, samo treba upaliti @hbo.adria).”

Ella Dvornik

Svečanoj kućnoj premijeri pridružila se i Ella Dvornik: “Jeste se ikad sredili za premijeru neke serije kao da idete na red carpet? E, pa ja jesam, jer… tražim razlog da se sredim bar jednom godišnje. Nekako te baš digne da se osjećaš bolje. Na HBO GO je izašla nova serija “Slom” s Nicole Kidman i Hugh Grantom, a ja sam zabrijala da idem na premijeru s ostalom ekipom tu. Obećala sam si da ju neću pogledati u jednoj večeri, o čemu je očito HBO razmišljao jer je izašla samo prva epizoda pa će mi djeca biti zahvalna jer ću sutra biti sposobna za život! Tko je već gledao?”

Serija do koje smo odbrojavali

O seriji ‘Slom’ odnosno ‘The Undoing’ već se mjesecima šuška i iščekuje. Sasvim opravdani hype kad se na ekranu pojavljuju neka od najvećih imena iz svijeta Hollywooda i filmske industrije.

Seriju potpisuje scenarist David E. Kelly koji je zaslužan za hit ‘Male laži’, a režirala ju je oskarovka Susanne Bier. Šestodijelna priča prati bračni par koji glume ikone Hollywooda, Nicole Kidman i Hugh Grant. Serija u fokus stavlja uspješnu terapeutkinju, Grace Fraser (Kidman), njenog muža Jonathana (Grant) i njihovog sina (Noah Jupe) koji pohađa elitnu privatnu školu u New Yorku. Preko noći otvara se ponor u njezinu naizgled savršenom životu: nasilna smrt, nestali supružnik i, umjesto čovjeka kojeg je Grace mislila da poznaje, samo niz strašnih otkrića. Prepuštena sama sebi nakon sve šire i vrlo javne katastrofe te užasnuta načinima na koje nije poslušala vlastiti savjet, Grace mora rastaviti jedan život i izgraditi drugi za svoje dijete i sebe.

Uz oskarovku Kidman i Hugha Granta, u seriji glume i Edgar Ramirez kao detektiv Joe Mendoza, Noah Jupe u ulozi Henry Frasera, dvanaestogodišnjeg sina Jonathana i Grace, Lily Rabe kao Sylvia Steinetz, Noma Dumezweni kao Haley Fitzgerald, Sofie Gråbøl kao Catherine Stamper, Matilda De Angelis kao Elena Alves, Ismael Cruz Córdova kao Fernando Alves i genijalni Donald Sutherland kao Franklin Reinhardt, otac Grace Fraser, umirovljeni financijer i djed pun ljubavi kojem je cilj zaštititi obitelj nakon turbulentnih otkrića.

Nova serija dostupna u ponudi HBO GO-a već je potaknula malu bujicu reakcija publike i kritičara. Slažu se da binge groznica može početi jer je u pitanju pravi psihološki triler s kojeg ne mičemo pogled. Nova serija stigla je baš u periodu kad nam nedostaje napetih, neizvjesnih priča s brzom i neočekivanom radnjom kako bi barem na kratko pobjegli iz svakodnevice, isključili se i opustili se. Ako još uvijek nemate HBO GO, možete ga isprobati 7 dana besplatno i pogledati ‘Slom’, ali i brojne druge hit serije i filmove.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori