Nova 2022. počela je obećavajuće – stigao je Harry Potter reunion specijal!

Nova 2022. počela je obećavajuće – stigao je Harry Potter reunion specijal!

Službeno smo zakoračili u 2022. godinu, vjerujemo da su mnogi među nama trenutno neispavani nakon uzbudljive novogodišnje noći – bez obzira gdje ste ju proveli. Proteklih smo vam dana, ususret dočeku Nove godine, donosili liste najboljih filmova, serija, emisija, knjiga, predstava i drugih uspješnica iz kulture i pop kulture koje su nam obilježile godinu koja je sad već iza nas.

Znamo da nas u nadolazećim mjesecima pristižu brojni uzbudljivi noviteti na streaming servise, kao što su serije i adaptacije književnih bestsellera o kojima se već dugo priča. Iako zvuče fantastično, do većine ih se ipak moramo strpiti još neko vrijeme.

Nova 2022. krenula u svijetu entertainmenta krenula je itekako uzbudljivo jer je danas napokon izašao Harry Potter reunion kojem se masovna publika i tisuće obožavatelja koji su odrasli s ekipom filmova – toliko veselila. Većina će nas današnji dan provesti upravo u krevetu ili zavaljeni na kauču, svakako u opuštenoj atmosferi i uz dobru hranu, a specijalna epizoda inspirirana obljetnicom prvog filma Harry Potter i kamen mudraca idealan je cosy materijal za gledanje danas.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Ideja o reunionu kuha se već godinama, ali prava se prilika ukazala u dvadesetoj obljetnici izlaska prvog filma u slavnoj franšizi. Filmovi o Harryju Potteru obilježili su generacije pa je ovo idealna prilika da 1. siječnja provedete u društvu prijatelja, brata ili sestre s kojim ste kao klinci nestrpljivo čekali nove filmove.

Specijalna epizoda na ekrane nam vraća naš omiljeni nostalgični trio – Emmu Watson, Daniela Radcliffea i Ruperta Grina koji su se proslavili ulogama Hermione, Harryja Pottera i Rona Weasleyja. Međutim, specijal također donosi intervjue s glumačkom ekipom koju smo imali priliku gledati tijekom svih osam filmova od 2001. do 2011. godine. Pridružit će nam se Tom Felton (Draco), Ralph Fiennes (Voldemort), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Gary Oldman (Sirius Black), Matthew Lewis (Neville Longbottom) i mnogi drugi.

Dvadeset godina kasnije glumci i brojni kreativci koji su radili za kamere osvrnuli su se na sve što se događalo, kako su filmovi nastajali i tako odati počast obožavateljima koji su ih vjerno pratili. Retrospektivni specijal donosi očaravajuću priču kroz iscrpne intervjue i razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori