Ovaj se petak vraća Fuck Up Nights, večer koja slavi urnebesne i inspirirajuće neuspjehe

Ovaj se petak vraća Fuck Up Nights, večer koja slavi urnebesne i inspirirajuće neuspjehe

U moru savršenih priča o uspjehu, večer koja pokazuje sasvim suprotno je itekako osvježavajuća. Ovaj petak 28.2 u 18 sati će se održati još jedna u nizu zanimljivih Fuck Up Nightsa. Ovog puta će polovica biti na hrvatskom, a druga polovica na engleskom jeziku.

U Studio smijeha tim će povodom na pozornicu kročiti aktivistkinja koja želi svrgnuti  gradonačelnika glavnog grada, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice, stručnjak vlade Ujedinjenog Kraljevstva za građanski orijentiranu publiku, britanski socijalni poduzetnika koji radi u Splitu. To su Gordana Pasanec, Tvrtko Barun, Sanjan Sabherwal i Michael Freer.

https://www.youtube.com/watch?v=xtH6zGSeuDI&feature=emb_title

Govornici će podijeliti svoja iskustva o neuspjehu i kako im je on pomogao u privatnom i poslovnom životu. Tu će biti i voditeljice Marina Orsag i Tamara Puhovski, već poznate javnosti, koje će podijeliti i vlastiti fuck up kako bi olakšale govornicima i zabavile publiku.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Nastao je inspiriran raznim sličnim projektima koji slave uspjeh i stalno ga naglašavaju. Iako inspirativni, takvi projekti ponekad mogu i obreshrabriti druge ljude koji put do uspjeha onda vide kao potkovan savršenstvom. Fuckup nights pokazuje da je upravo suprotno – bez neuspjeha nema uspjeha. Upravo zato dođite poslušati uspješne ljude kako pričaju o svojim neuspjesima, zabavite se, naučite nešto i odaberite s najveći Fuck Up 2019 godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori