Filmski maraton: Channing Tatum

Filmski maraton: Channing Tatum

Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Nedjelja je najčešće rezervirana za filmske večeri, a nama su najdraže one tematske. Volite li nekog glumca, naša rubrika Filmski maraton bit će vam odličan podsjetnik za sve ono što ste htjeli pogledati, a niste stigli. Čak i ako vam se ne sviđa današnji odabir.

Channing Tatum

Novo glavno lice rubrike danas je Channing Tatum. Klasičan pretty boy lik pred širu se publiku plasirao plesnim filmovima Step Up 1 i 2, svojedobno najpopularnijima u svojoj niši. Na snimanju je upoznao svoju sada ženu Jennu Dewan Tatum i zajedno su žarili i palili plesnim scenama.

21 Jump Street

21 Jump Street

Gdje se pleše, tu je Channing, tako smo nekako kod njega navikli (prisjetite se samo Magic Mikea), dobro ga poznajemo u romantičnim pričama kao što su Dear John ili The Vow, no dobro smo se i nasmijali kad je glumio u 21 i 22 Jump Street. Najrecentniji izlet, onaj u Soderberghov Logan Lucky daje nam pogled u malo drugačijeg Channinga kakvog bi voljeli vidjeti i češće.

U nastavku je nekoliko prijedloga za opuštenu nedjeljnu večer uz filmove.

Step Up 1 (2006.) i Step Up 2: The Streets (2008.)

Iako se u drugom dijelu pojavljuje samo kratko, ova dva filma gledaju se u paketu. Premisa je klasična, ona je profinjena plesačica, on je probisvijet koji pleše samo uz ritam ulice. No zajedno imaju itekako puno zajedničkog što će doznati učeći jedan od drugoga.

channing-tatum-step-up

Magic Mike (2012.) i Magic Mike XXL (2015.)

Radnja vas u ovim filmovima neće baš zadiviti, ali rijetko koja žena je uopće posegnula za Čarobnim Mikeom tražeći kvalitetnu radnju. Likovi u svijetu muških stripera klasični su pojam zabave – Channing glumi Mikea, popularnog stripera koji pod svoje krilo uzima mlađeg potencijalnog partnera. U nastavku se vraća u istoj ulozi, povratničkoj, nakon što je u prvom dijelu na vrhuncu slave napustio striperski posao. Magic Mike XXL donosi još luđu zabavu.

channing-tatum-magic-mike

21 Jump Street (2012.) i 22 Jump Street (2015.)

Jako puno smijeha zajedno su nam donijeli Channing Tatum i Jonah Hill kao nesposobni policajci koji su ipak uspjeli riješiti nekoliko velikih slučajeva. Prvi i drugi dio bave se sličnim temama samo su tajne misije različite, a nepredviđene situacije sve urnebesnije. Nakon rješavanja slučaja u srednjoj školi, odlaze na fakultet gdje će se baviti misterioznim narko bossom.

channing-tatum-22-jump-street

Logan Lucky (2017.)

U novom filmu kultnog režisera Stevena Soderbergha gledamo platinasto plavog Daniela Craiga, Channinga Tatuma i jednorukog Adama Drivera u bizarnom novom svijetu Logana Luckyja, svijetu Nascar utrka. Film donosi radnju koja se vrti oko dvojice braće (Tatum i Driver) koji pokušavaju na brzinu zaraditi mnogo novca, nakon što jedan od njih ostane bez posla. Odluče izvesti veliku pljačku tokom najveće utrke godine – Coca-Cola 600.

Channing Tatum

Sve što želim si ti (Dear John, 2010.)

Romantična melodrama Šveđanina Lassea Hallströma ekranizacija je romana Nicholasa Sparksa. Prati Channinga Tatuma i Amandu Seyfried u ulogama Johna i Savannah u čiji će se ljubavni put uplesti brojne komplicirane životne situacije. John je vojnik na dopustu koji se brine o bolesnom ocu i koji upoznaje studenticu Savannah kada se na dva tjedna vrati u rodni grad. Sudbonosni susret ubrzo se pretvara u vezu na daljinu koju vežu pisma.

Channing Tatum

Zavjet ljubavi (The Vow, 2012.)

Kada ludo zaljubljeni i tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću, Paige pada u komu. Nakon buđenja otkriva da je izgubila pamćenje i da se (između ostalog) vlastitog muža uopće ne sjeća, ali Leo odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti brojne nedaće dok se mi pitamo hoće li ikada više moći biti zajedno.

channing-tatum-the-vow

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori