Prvi poster za ‘House of Gucci’ izgleda premoćno

Prvi poster za ‘House of
Gucci’ izgleda premoćno

Lady Gaga Adam Driver House of Gucci

Od same najave glumačke postave, film House of Gucci uvrstio se među najnapetije filmske naslove 2021. godine. Već su prve fotke sa seta zaplijenile pažnju zahvaljujući visoko stiliziranoj kostimografiji i scenografiji, a činjenica da glavne uloge tumače Lady Gaga i Adam Driver rasplamsala je hype oko filma. Režiser Ridley Scott (kultni Gladiator, Alien, Thelma & Louise) vraća se na veliko platno hollywoodskom pričom o obitelji Gucci, a prvi službeni poster izgleda jednostavno premoćno!

Na prvom službenom posteru pozira cijela centralna glumačka ekipa – Jared Leto (Paolo Gucci), Lady Gaga (Patrizia Reggiani), Adam Driver (Maurizio Gucci), Al Pacino (Aldo Gucci). Poster se odmah našao u svim strani medijima, a obožavatelji glumaca ne prestaju ostavljati oduševljene komentare na službenoj objavi produkcije na Instagramu. Film izlazi 24. studenog!

Lady Gaga je Patrizia Reggiani koja je optužena za planiranje ubojstva svojeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver), unuka slavnog osnivača modne kuće Gucci, a njihova životna priča punila je novinske stupce 70-ih i 80-ih godina jednako kako i ova filmska reinkarnacija sada okupira zanimanje javnosti. Patrizia i Maurizio, tada poznati kao “Mauizia”, trošili su basnoslovne sume novca na zabave, automobile, privatne otoke i brojne nekretnine, sve dok Maurizio nije napustio obitelj zbog mlađe žene. Pretpostavlja se da je razvod bio okidač za planiranje ubojstva za koje je Patrizia u konačnici provela 18 godina u zatvoru.

Sve što dosad znamo o filmu pogledajte ovdje!

Foto: House of Gucci, Instagram

Učitati još
Zatvori