Winona Ryder i Keanu Reeves zajedno u romantičnoj komediji

Winona Ryder i Keanu Reeves zajedno u
romantičnoj komediji

Ispred nas je još jedno uzbudljivo ljeto na velikom filmskom platnu. Uz najavljene blockbustere koji će osvojiti kino blagajne diljem svijeta, ljetni mjeseci donose i nekoliko odličnih ‘feel good’ filmova koji će nam uljepšati dan. Film ‘Destination Wedding’ jedan je od njih.

DESTINATION WEDDING

Romantična komedija ‘Destination Wedding’ u vama će bez sumnje probuditi nostalgiju za devedesetima jer u glavnim ulogama našli su se Winona Ryder i Keanu Reeves. Ponovno zajedno na filmu nakon Dracule iz 1992. godine te filmova A Scanner Darkly i The Private Lives of Pippa Lee, ultimativna it djevojka devedesetih i glumac koji je krasio zidove naših soba na posterima iz tinejdžerskih časopisa vraćaju se u pomalo neočekivanom filmu – romantičnoj komediji koja ih vodi na uzbudljivo putovanje i vjenčanje na egzotičnoj destinaciji.

Usprkos početnoj netrpeljivosti, Lindsay (Winona Ryder) i Frank (Keanu Reeves) uskoro se povezuju zbog činjenice da se oboje osjećaju neugodno u situaciji u kojoj su se našli. S nekoliko urnebesnih momenata, dozom sarkazma, ali i nepobitnom kemijom između njih, Winona Ryder i Keanu Reeves vraćaju nam pravu romantičnu komediju, baš poput onih koje smo obožavali u devedesetima.

Film ‘Destination Wedding’ u kina stiže na samom kraju ljetu, početkom rujna, a prvu najavu možete pogledati u nastavku.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori