Film je najboljeg okusa uz kokice 2go i CineStar TV kanale

Film je najboljeg okusa uz kokice
2go i CineStar TV kanale

Neke stvari su jednostavno nerazdvojivo povezane. Jedna od takvih veza je zasigurno spoj filma i kokica. Stoga su vas CineStar Cinemas kinaCineStar TV Channels  ovih blagdana odlučili pripremiti za svaki scenarij te uvesti miris dobro poznatih CineStarovih kokica u vaše domove i spojiti ih uz najnovije ekskluzivne CineStar TV premijere u prosincu!

Ove zime, više nego ikada, moramo biti odgovorni i provoditi što više vremena kući, ali prilika je to za druženje sa svojim najdražima uz filmski program CineStar TV-a koji na svojim kanalima omogućuje izbor najboljeg filmskog sadržaja, a CineStarova sve popularnija ponuda proizvoda to goKokice 2GO Mega Nachosi 2GO podići će vašu kućnu atmosferu gledanja filma i zaista imate šansu okupiti cijelu svoju obitelj na okup. Tražit će se uvijek više!

Tijekom prosinca i siječnja CineStar TV Channels će korisnicima vodećih TV platformi otvoriti svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 – kako bi ponudili još više filmskog izbora.

Ne preostaje vam ništa drugo nego skoknuti u najbliži CineStar po svoje Kokice 2Go ili Mega Nachose 2Go, a dostupan je i prošireni meni kokica ili nachosa s pićem i čokoladicom za ljubitelje slatkog. Svi su proizvodi svježe pakirani u trenutku prodaje, sukladno svim propisanim mjerama sigurnosti.

A mi smo za vas smo izdvojili nekoliko TV premijera idealnih za filmske večeri kod kuće.

Od ponedjeljka do četvrtka, CineStar TV Premiere 1 kanal postaje novi dom birmingemske obitelji Peaky Blinders. S visokom podignutom ljestvicom, nove sezone zadržavaju napetost i brutalnost  života kakav nitko od nas zapravo ne bi želio živjeti, ali smo njime i dalje fascinirani.

Oscarom nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja epski spektakl jednostavnog naziva 1917. Ne propustite emitiranja ovog filma nagrađenog s čak dva Zlatna globusa već od danas na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Spektakl s neviđenim akcijskim scenama Bitka za Midwayupotpunjuje nevjerojatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Nick Jonas i mnogi drugi. Ne propustite ovaj ratni spektakl Rolanda Emmericha na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalu.

Redatelj i scenarist Guy Ritchie, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši, donosi sofisticiranu akcijsku komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. TV premijeru ove hvaljene akcije s izvanrednom glumačkom postavom moći ćete pogledati od 12. prosinca u 20:00 sati na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Film velikog redatelja Terrenca Malicka – Skriveni život  –  veoma brzo je dobio „Certified Fresh“ oznaku Rotten Tomatoesa, a sam Malick nagrađen je Zlatnom palmom na festivalu u Cannesu. TV premijera ove bezvremenske drame prikazuje se 26. prosinca u 20:10 na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Fascinantna, istinita i snažna bezvremenska drama, koja lako pronalazi put do srca gledatelja, ostavit će vas bez daha.

Ako vam nije dosta istinitih priči, očekuje vas hrabar film Mutne vode  koji razotkriva prljave tajne moćne korporacije. Ne propustite ovu TV premijeru. 2. siječnja u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Ponudu i dostupnost CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitiranja na https://cinestartvchannels.hr.

#OSTANITEODGOVORNI i uživajte u hit blockbusterima.

Foto:. Press

Učitati još
Zatvori