Večeras gledamo sve nove epizode naše omiljene teen serije!

Večeras gledamo sve nove epizode
naše omiljene teen serije!

U svijetu današnje TV produkcije serije se samo redaju, a u tom moru nerijetko je često popratiti svaki uzbudljiv naslov. Međutim, kad izađe reboot jedne od najboljih tinejdžerskih serija, Tračerice, koju je publika s oduševljenjem i zanimanjem pratila čak pet godina onda je jasno što nam je sljedeće na watch listi. Rebootu je prethodilo iščekivanje ogromnih razmjera, a prve epizode koje su u listopadu stigle na HBO GO izmamile su zanimanje čak i onih koji originalnu seriju nisu gledali. Nova Tračerica svakako je pomaknula granice na nekoliko razina i postala inkluzivnija, osvještenija i modernija, bliža modernoj publici i temama koje nam okupiraju svakodnevicu. I sve to kroz neodoljivo intrigantan svijet tinejdžera s Upper East Sidea.

Međutim, modna strana serije još uvijek ne prestaje nizati pohvale i zato vam ususret novim epizodama Tračerice koje upravo dolaze u HBO GO ponudu donosimo modnu priču i izdanja zbog koje se tako veselimo nastavku ovog slavnog reboota

Drugačija i otkačenija modna priča u fokusu

Kad je prva sezona izašla bili smo nekoliko godina udaljeni od booma Instagrama, gotovo deset godina daleko od trendova s TikToka, a svijetom modne industrije vladao je maksimalizam i chic dizajnerska izdanja. Nova Tračerica zaokrenula se estetici koja nam svima danas tako paše – a to je upravo kombinacija šika, nešto ležernijih izdanja i trendova iz devedesetih. Umjesto cijelog niza blistavih haljina, novim rebootom prevladavaju jako cool izdanja naših protagonistica i protagonista, a svako savršeno pristaje liku koji ga nosi.

Iako dizajnerski i luksuzni komadi još uvijek prevladavaju i uklapaju se u priču o bogatim klincima iz Constance Billard srednje škole, prezentirani su na sasvim drugačiji način. Na kostimografiji je radio Eric Daman, kreativac koji potpisuje i modna izdanja originala, koji je objasnio kako se umjesto kiču koji je donosila moda 2000-ih, značajno okrenuo minimalizmu, umjerenijoj paleti boja u komadima i estetici 90-ih. Dok još uvijek ima blještavila i glamura u party haljinama, likovi kao što su Julienne, Zoya i Audrey danas nose i najcool tenisice današnjice, široke veste s kapuljačama, oversized komade i pregršt detalja koji, pogodili ste, nisu ukrasne trake i rajfovi koje je proslavila Blair Waldorf. Moda reboota zaokrenula se prema današnjim trendovima kao što su eco-friendly i održivi komadi te udobnost.

Modna izdanja zbog kojih se veselimo novim epizodama

U modnom stilu baš svakog ženskog lika sigurno se možete pronaći, a mi vam u nastavku donosimo ona nama najbolja zbog kojih jedva čekamo pogledati nove epizode serije u ponudi HBO GO-a.

U ulozi Julien Calloway Jordan Alexander predvodi društvenu kremu bogatih klinaca. Titulu Queen bee preuzela je od Blair Waldorf, ali svakako nije zadržala njezin stil. Julien školsku uniformu uvijek začini cool detaljima, a savršeno nosi Balenciaga tenisice u opuštenom izdanju s bajkerskim hlačicama i bijelom košuljom. Njezina pomalo androgina izdanja uključuju razne sportske odjevne predmete koje savršeno balansira sa ženstvenim dizajnerskim komadima. I svaki put oduševi kako streetwear ubaci u elegantne kombinacije. Upravo ih iz tog razloga jedva čekamo vidjeti još!

No, kad govorimo o streetstyle kombinacijama koje djeluju tako otkačeno i spontano nabačeno onda nas je ponajviše osvojila Whitney Peak u ulozi Zoye Lott, pridošlice u manhattanskoj eliti. Uz puno košulja s trendi kariranim dezenom, Zoya briljira u slojevitim kombinacijama koje donose najbolje iz modnog svijeta generacije Z. Široki i oversized modeli i cool tenisice ili čizme nikad nisu izgledale bolje.

Audrey Hope (Emily Alyn Lind) možda na prvi pogled najviše podsjeća na Blair Waldorf, no, njezin je modni izričaj ipak nešto drugačiji. Jedva čekamo ponovno vidjeti kombinacije koje su specifične po vintage siluetama i komadima te šik eleganciji koja ipak donosi i moderne detalje. Predimenzionirane pulovere Audrey voli zaokružiti ženstvenijima čizmama na visoku potpeticu ili mokasinama koje nas podsjećaju na modna izdanja originala te mašnama oko vrata i dizajnerskim torbicama. Najljepši balans klasike i izdanja s twistom!

Tavi Gevinson već godinama pratimo zahvaljujući njezinom modnom blogu Fashion Rookie i upravo su izdanja njezinog lika Kate Keller neka od nama najdražih. U ulozi mlade profesorice, Gevinson nosi kombinacije koje će zasigurno oduševiti milenijalce među nama. Upečatljive bluze, košulje, blejzeri i traperice zaštitni su znak ove profesorice u srednjoj školi i idealno se uklapaju u njezin karakter i ambiciozne težnje. Inspirirana mladim ženama s ciljem, preppy izdanja glumice u seriji jednostavno su nas osvojila.

Fascinantna modna priča razlog je više zašto narednih dana na streaming platformi HBO GO gledamo nove epizode ove hit serije s prijevodom!

Foto: HBO GO, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori