Brojni poznati roditelji na premijeri animirane pustolovine Stopalići

Brojni poznati roditelji na premijeri
animirane pustolovine Stopalići

Ana Miščević

Jučerašnje nedjeljno prijepodne u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema bilo je rezervirano za svečanu premijeru nove animirane pustolovine u distribuciji Blitza – ‘Stopalići’ koja je okupila brojne poznate roditelje i njihove mališane. Pa tako veselu premijeru i druženje s pravim pravcatim jetijem nisu propustili ni Iva Šarić, Ana Begić Tahiri, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević, Lana Pavić, Tea Blažević, Ivan Goran Vitez, Igor Vori, Irena Tereza Prpić, te Edo Majka, Saša Lozar i Dajana Čuljak koji su animiranim likovima posudili glasove.

Iva Šarić

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, Stopalići, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka.  To je velika ideja na kojoj su nastali Stopalići, vesela, duhovita, obiteljska avantura smještena u snijegom zametenom svijetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovjek po imenu Percy sretne licem u lice – ili točnije licem u koljeno – s jetijem po imenu Migo. Ovaj nevjerojatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, natjerati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.  Mlađa publika će lako prihvatiti jednu od središnjih tema priče koja slavi ono što je njima već usađeno: znatiželja i postavljanje pitanja. Ovo je animirani film koji će vas osvojiti na prvu. Film koji nas potiče da život pogledamo kroz tuđe oči i budemo empatični i suosjećajni prema nekome tko ima potpuno drugačiji pogled na stvari od nas.

Anja Alavanja Romac

Glasove su glavnim likovima dali Saša Lozar (u originalu popularni voditelj i komičar James Corden) kao stopalić, Percy, Karlo Mrkša kao jeti Migo (u originalu mu je glas dao Channing Tatum) i ikona domaće hip-hop scene Edo Maajka (u originalu popularni reper Common) u ulozi Kamenara.  Uz njih su glasove dali i Ana MagudRanko TihomirovićDomagoj JankovićDajana ČuljakLuka PetrušićMarko Juraga i Dubravka Lelas.

Saša Lozar

Gledatelji ovu šarmantnu priču o prijateljstvu, hrabrosti i požrtvovanju, nastalu uz fantastične glumce i nevjerojatan tim koji je pomicao granice digitalne animacije, mogu pogledati od 27. rujna u  svim CineStar kinima. Ulaznice su u prodaji te ih je moguće kupiti online na:  https://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/stopalici-sink/5583/1/1

Tea Blažević

Lana Pavić

Ivan Goran Vitez

Igor Vori

Edo Maajka

Ana Begić Tahiri

Foto: Tomislav Valent

Učitati još
Zatvori