Walter White i Jesse Pinkman stižu u uzbudljiv svijet serije Better Call Saul

Walter White i Jesse Pinkman stižu u
uzbudljiv svijet serije Better Call Saul

S prikazvanjem je ovoga tjedna krenula posljednja sezone serije Better Call Saul, i ako vas do sada već nije osvojila, dva poznata lika zasigurno će vam privući pažnju. Cameo uloge Bryana Cranstona i Aarona Pula savršeno će povezati dvije vrhunske televizijske priče.

Better Call Saul serija je nastala kao spinoff sada već kultne Breaking Bad. U vrlo kratkom vremenu pokupila je simpatije gledatelja i kritičara, a sada je pred gledateljima njena posljednja sezona. Serija prati put Saula Goodmana od sitnog i poštenog pravnika, pa sve do egocentričnog odvjetnika povezanog sa svijetom kriminala.

Priča vezana uz Saula Goodmana kreće šest godina prije svih događanja iz Breaking Bad sage. U samoj seriji Breaking Bad gledateljima je postao zaista prepoznatljiv lik sa zanimljivom pozadinskom pričom koja je sada ispričana do najsitnijih detalja.

Priča koja je zaludila fanove serije Breaking Bad

Jedan od autora serije, Peter Gould, nedavno je razveselio sve fanove objavom kako će dva glumca cameo ulogama pojačati posljednju sezonu koja koja je u tijeku. Riječ je o Bryanu Cranstonu i Aaronu Paulu, glumcima koji su utjelovili glavne protagoniste serije Breaking Bad, Waltera Whitea i Jessea Pinkmana.

Ako ste slučajno propustili radnju ovog televizijskog remek djela, priča prati Waltera, srednjoškolskog profesora kemije koji se suoči sa strašnom medicinskom dijagnozom. Kako počinje preispitivati svoj život i iskustva koja je prošao, tako odbacuje i sva svoja dotadašnja uvjerenja i moralne osjećaje. Tada se, veoma brzo, nađe s druge strane zakona.

 Kako autori ističu, vjeruju kako su ovim potezom dodatno povezali ove dvije odlične serije, kao i ponovno pobudili interes za Breaking Badom. Serija je svoje finale imala prije devet godina, a u pet sezona prikazivanja postala je jednom od najuspješnijih televizijskih serija svih vremena.

Glumac Bryan Cranston, koji je utjelovio Waltera Whitea, za svoju je izvedbu nagrađen s čak četiri nagrade Emmy, dok je Aaronu Paulu to za rukom pošlo tri puta.

Posljednja, šesta sezona serije Better Call Saul s prikazivanjem je službeno krenula 18. travnja. U 13 epizoda koje su pred nama moći ćemo još jednom uživati u izvedbama jake glumačke postave koju, među ostalima, čine Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn te Giancarlo Esposito.

Foto: Profimedia/IMDB

Učitati još
Zatvori