Najstrašniji film godine ruši rekorde na kino blagajnama

Najstrašniji film godine ruši
rekorde na kino blagajnama

IT

Film ‘It’

Radi se o novoj verziji horora ‘Ono’, jednog od najiščekivanijih filmova ove godine snimanog po istoimenom Kingovom romanu iz 1984. godine. Novi kino hit kompanija Warner Bros i New Line Cinema, u distribuciji Blitz filma, već je prvog dana prikazivanja pogledalo rekordnih 4.296 gledatelja i time je film ostvario ne samo najbolje otvaranje horora 2017. godine, već i najbolje otvaranje takvog žanra ikada u Hrvatskoj.

Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes ‘It’ trenutno drži impresivnih 90%. Prepoznatljivi crveni baloni su uoči otvaranja filma u kinima preplavili gradove i ulice podsjećajući na jezivi detalj iz filma. Film donosi priču o mirnom gradiću na sjeveru SAD gdje stvari izgledaju posve spokojno. No, to je iluzija jer gradić već stoljećima opsjeda zla sila koja se budi svakih 27 godina i odnosi njihove najmilije. Ove godine, demonsko prisustvo u obliku klauna Pennywisea bacilo je oko na grupu djece koja su mu se odlučila suprotstaviti.

Sljedeće godine dolazi i nastavak

Režiju potpisuje Andy Muschietti, a u glavnim su ulogama Bill Skarsgård kao glavni negativac Pennywise i grupa mladih glumaca Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton i Jackson Robert Scott. Nakon velikog uspjeha početka prikazivanja filma, sve ljubitelje žanra svakako je razveselila vijest da je potvrđen i nastavak filma čije je snimanje planirano sljedeće godine. Film možete pogledati u CineStar kinima diljem Hrvatske.

IT

IT

Učitati još
Zatvori