Fantastičan ciklus Jazz.hr u dvorani Lisinski

Fantastičan ciklus Jazz.hr u
dvorani Lisinski

Uspješni proljetni nastavak sezone Jazz.hr u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastavlja s fantastičnom ponudom koncerata.

Ravi Coltrane Quartet_foto_Mario Juričić 1

Ravi Coltrane Quartet

Mnogi ljubitelji jazza uživali su u koncertu Ravija Coltranea 25. veljače 2015. Dvorana je bila rasprodana, koncert je trajao preko sat i pol. Bio je to stvarno vrhunski glazbeni doživljaj. Publika nije ostavila niti jedno prazno mjesto i iznenađujući (pozitivno) je bio veliki broj vrlo mladih ljudi. Ravi Coltrane i njegov sastav istinski su veleposlanici jazza koji doista vrijedi. Ovo je treći njegov nastup u Hrvatskoj i vjerujmo da će ih biti još.

Ravi Coltrane Quartet, foto: Mario Juričić

Ravi Coltrane Quartet

Uzbuđenja neće manjkati niti u nastavku sezone Jazz.hr u kojoj će 6. ožujka 2015. nastupiti Chico Freeman Quartet. Karte za Chico Freeman Quartet po cijeni od 100HRK možete nabaviti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. O popustima, rezervacijama i ostalim informacijama posjetite web site Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

U nastavku sezone najavljujemo 9. travnja sastav Oregon, 7. svibnja Steve Kuhn Trio i 28. svibnja Tamara Obrovac Transhistria Ensemble. Sve informacije o projektu i nadolazećim koncertima saznajte na Jazz.hr.

Foto: Mario Juričić

Učitati još
Zatvori