Explosions In The Sky nakon 12 godina u Zagrebu

Explosions In The Sky nakon 12
godina u Zagrebu

EITS POST

Listopad 2016.u Zagrebu donosi izvrsnu glazbenu poslasticu – gotovo četrnaest godina nakon premijernog, a punih dvanaest godina nakon drugog zagrebačkog koncerta, vraćaju se Explosions In The Sky, 22. listopda u Laubi! Za razliku od brojnih drugih izvođača koje je Žedno Uho u proteklih 19 godina predstavilo, a koji su svoje prve koncerte svirali pred relativno skromnim brojem ljudi, da bi poslije postali svjetski popularni, poput The National, Future Islands, Marka Lanegana ili posljednjeg takvog slučaja Mac DeMarca, Explosions In The Sky su već svojim prvim koncertom rasprodali KSET i naznačili kakav se potencijal u ovoj teksaškoj post rock četvorci krije.

Upravo objavljeni sedmi po redu album ‘The Wilderness’ donosi i željno priželjkivanu nadogradnju njihovog prepoznatljivog zvuka, pa su tako uz diskretno korištenje elektronike te koketiranje sa shoegazeom i folkom stvorili prekrasnu cjelinu koju Pitchfork opisuje kao najbolji njihov album.

Koncert se neće seliti u veću dvoranu tako da ulaznice nabavite čim prije – one po cijeni od 150kn u pretprodaju kreću u petak 9. travnja, a ukoliko ih ostane na ulazu cijena će im biti 180kn. Najbrži kupci do 17. travnja uz ulaznicu dobit će jednu gratis ulaznicu za bilo koji od koncerata kojima se Žedno Uho od 28. travnja do 30. travnja zagrijava za prvo jesensko, a ukupno 17. izdanje festivala. O kojim se koncertima radi pogledajte na službenoj stranici Žednog Uha, dok sve informacije o kupnji ulaznica možete saznati na Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori