Uzbudljivi filmovi o superjunacima koje uskoro očekujemo

Uzbudljivi filmovi o superjunacima
koje uskoro očekujemo

Suicide Squad

Suicide Squad

Comic Con u San Diegu najveća je manifestacija za sve ljubitelje stripova koja s popularizacijom ovog žanra postaje jednako praćena i u ‘mainstream’ svijetu. Najviše su za to zaslužni Marvel i DC sa svojim ekranizacijama stripova o superjunacima u kojima se pojavljuju najveće zvijezde današnjice koje zatim i dolaze na crveni tepih Comic Cona kako bi predstavili nove filmove.

Margot Robbie kao Harley Quinn

Margot Robbie kao Harley Quinn

Jedan od najiščekivanijih je ‘Suicide Squad’ koji uskoro stiže u kina, a čija je cijela postava nazočila panelima i diskusijama u San Diegu te je u tu svrhu predstavljen službeni soundtrack filma o kojem se već naveliko piše te možemo vidjeti još nekoliko novih scena iz filma.

Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill kao Superman, Gal Gadot kao Wonder Woman, Ezra Miller kao Flash, Jason Momoa kaoAquaman i Ray Fisher kao Cyborg ponosno su nazočili prvom traileru za ‘Justice League’, svojevrstan nastavak Batman vs. Superman priče i daljnjem uvidu u svijet DC junaka.

Gal Gadot, nova zvijezda Hollywooda, snimila je i svoj prvi samostalni film kao ‘Wonder Woman’ i njegov je trailer također prvi puta jučer predstavljen. Mnogi fanovi komentiraju kako je DC možda trebao i ranije snimiti ovaj film kako bi priča o Justice League superjunacima tekla fluidnije, no gledat ćemo ga tek 2017. godine.

Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Mads Mikkelsen i Rachel McAdams predstavili su novi trailer za film ‘Doctor Strange’ koji ćemo gledati već u studenom ove godine. U studenom stiže i dugoočekivani svojevrsni prednastavak priča o Harryju Potteru, ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’ s Eddiejem Redmayneom u glavnoj ulozi za koji je predstavljen drugi puni trailer.

Pogledajte kako izgleda:

Iako se ni ovdje ne radi o superjunacima, veliku prašinu i zanimanje podigao je trailer za novi film Toma Hiddlestona i Brie Larson, ‘Kong: Skull Island’ – pogledajte ga u nastavku.

Učitati još
Zatvori