Marulićev trg u Zagrebu postat će magično mjesto za sve ljubitelje književnosti

Marulićev trg u Zagrebu postat će magično mjesto za sve ljubitelje književnosti

trg marul post

Male gradske trenutke koje dijelimo s knjigama i čitanje na otvorenom ove će godine programom Knjiga za van 2.0. promovirati Festival europske kratke priče, već 15 godina jedinstveno mjesto čitanja i razgovora, mjesto gdje priče, autori i čitatelji jedni drugima izlaze ususret.

fekp slider

Druga po redu Knjiga za van održat će se na Trgu Marka Marulića u petak 20. svibnja od 15 do 18 sati. Dođite s knjigom koju trenutno čitate, sami, s prijateljima, ponesite dekicu, otkrijte koje su knjige hrvatski pisci donijeli, sjednite na travu i čitajte. Journal preporučuje ‘Sandale’ Bekima Sejranovića i kultnu knjigu, klasik ‘Strah od letenja’ Erice Jong.

Rumena Buzarovska

Rumena Buzarovska

Znanje iz književnosti i Festivala europske kratke priče provjerite na književnom kvizu koji će početi u 16 sati. Voditelj književnog kviza bit će novinar, scenarist i kratkopričaš Andrija Škare, a suorganizator je KOZa: Kviz općeg znanja. Na kviz se može prijaviti tim od maksimalno četvero članova. Informacije oko čitanja na otvorenom pratite na Facebook eventu.

Grytten Frode

Grytten Frode

 

Učitati još
Zatvori