Chris Brown dolazi na Fresh Island festival

Chris Brown dolazi na Fresh Island festival

Chris Brown

Chris Brown

Glavna zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala koji se od od 12. do. 14 srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu bit će – Chris Brown! Prvi put u povijesti ovog festivala te plaže Zrće, prema zahtjevu samog Chrisa Browna, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova koji imaju jedinstvenu priliku vidjeti Chrisa u Hrvatskoj. Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj.

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy te čak 190 drugih glazbenih nagrada. Njegov album prvijenac Chris Brown zasjeo je na prvo mjesto Billboard ljestvice. Do danas je izdao sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu. Chris je rođen u američkoj saveznoj državi Virginija, pleše od svoje druge godine, a u trinaestoj njegov talent otkriva lokalni produkcijski tim koji je posjetio benzinsku postaju njegovog oca u potrazi za novim talentima. Sudjelovao je u brojnim glazbenim suradnjama od kojih su neke od najpoznatijih one s Justinom Bieberom, Rihannom, Pitbullom te Busta Rhymesom.

freshisland20159 post

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala ugostiti će i druge glazbene zvijezde među kojima su Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mjesto ovog ljeta. Ovo je jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Posjećuju ga gosti iz više od 50 zemalja svijeta, a ovog se ljeta očekuje rušenje rekorda posjećenosti i više od 20.000 gostiju koji će se u Hrvatskoj zadržati između sedam i deset dana te će svojom potrošnjom znatno pridonijeti rastu turističke potrošnje.

freshisland201559 post

Bogat popratni festivalski sadržaj uključuje partije na brodu, dnevne partije na bazenima klubova, izlete u nacionalne parkove, extremne sportove te mnoge druge zanimljivosti koje su na raspolaganju gostima. Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventim po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown).

Učitati još
Zatvori