Čak 5 novih nastavaka Star Wars filmova

Čak 5 novih nastavaka Star Wars filmova

U kina je upravo stigao najnoviji nastavak popularne franšize Star Wars, a filmska kuća Disney već je otkrila datume i nazive sljedećih nastavaka!

Kako stvari stoje, u sljedećih četiri godine dočekat ćemo pet novih nastavaka, iznenađenje je još veće ako uzmemo u obzir da smo za dosadašnjih sedam Star Wars nastavaka čekali 38 (trideset i osam!) godina. Pa slijede redom:

Star Wars: The Force Awakens

‘Star Wars: Episode VIII’, kojeg će režirati i napisati Rian Johnson, a uloge su podijeljene zasad poznato glumcima Marku Hamillu, Daisy Ridley i Oscaru Isaacu. Film dolazi u kina 26. svibnja 2017. godine.

‘Star Wars Anthology: Han Solo’, radni je naziv filma koji će režirati Phil Lord i Christopher Miller, za scenarij su zaslužni Lawrence i Jon Kasdan. Glumci su nepoznati, no znamo da se radi o priči kako je mladi Han Solo postao krijmčar, lopov i prevarant kojeg su Luke Skywalker i Obi-Wan Kenobi prvi put sreli u kantini na Mos Eisleyju. Film dolazi u kina 25. svibnja 2018. godine.

star wars 1

‘Star Wars: Episode IX’, treći po redu, režirat će Colin Trevorrow, dok je za scenarij zaslužan Rian Johnson. Glumci i radnja su nepoznati, no znamo da u kina dolazi 2019. godine.

‘Star Wars Anthology: Boba Fett’ – o ovom posljednjem najavljenom nastavku ne zna se ništa osim navodne informacije da film dolazi u kina 2020. godine. No, bez obzira na manjak novosti – sigurno fanovi mogu barem probati zamislito o čemu će se raditi u ovom nastavku, obzirom na znakovit naslov.

star wars

Foto: Star Wars, screenshot

Učitati još
Zatvori