Burn druženje u Swanky Monkey Garden baru

Burn druženje u Swanky Monkey Garden baru

Velikim burn Residency mix off partyem, održanim ove nedjelje u Swanky Monkey Garden baru u Zagrebu, službeno je izabran hrvatski kandidat za globalno burn Residency natjecanje na Ibizi 2015. U jedinstvenom ambijentu prepunog Swanky Monkey Garden bara okupilo se mnoštvo obožavatelja elektronske glazbe te osoba iz javnog i glazbenog života kako bi bili svjedoci uvijek zanimljivog izbora hrvatskog kandidata za osvajanje svjetske elektronske scene.

Finalisti

Ove godine odluka o pobjedniku donešena je na Ibizi, a odlučio je žiri predvođen Carl Coxom. Odabrani finalisti svoje su mikseve odsvirali uživo pred publikom Swankey Moneky Garden bara u nedjelju, ali ih je u isto vrijeme mogla čuti i publika od gotovo 12 milijuna slušatelja putem live-prijenosa Ibiza Sonica radija. U ponoć, taj je radio pronio glas o pobjedniku te najavio da je originalni miks, DJ karizmu i šanse za daljnji uspjeh u globalnoj konkurenciji ove godine pokazao zagrebački DJ Tomislav Brusač na sceni poznat kao Tom Bug.

Tom-Bug

Podsjetimo, Tom Bug je dugogodišnji DJ, producent i promotor te jedan od suosnivača poznatog klupskog programa HouseFusion (program realiziran kroz uspješne HouseFusion večeri, radio emisije te istoimenu produkciju). Njegov zvuk prepoznao je i Grant Nelson, legenda UK house scene uvrstivši tako njegovu radio-emisiju u svoj redovni program.

burn

S više od 13 godina iskustva, Tom Bug je poznat po svom energičnom nastupu za koji ne bira točno određene stilove. U njegovim setovima redovito se izmjenjuju soulful i deep-house, tech i mainstream-house, nu-disco, old-school house, ali i plesni disco i boogie. Tom Bug je ponosni sudionik hrvatskog finala burn Residency DJ natjecanja u 2014. na kojem je također ostvario zapaženi nastup.

Petra-Nizetic-i-Marijana-Batinic

Kao službeni izaslanik hrvatskog burn Residency programa Tomislav će ovo ljeto provesti na Ibizi. Na kraju, samo jednog, od nekoliko tisuća globalno prijavljenih DJ-eva u 2015., očekuje status nove svjetske DJ zvijezde kao i menadžerski ugovor od 100 000 eura. Tom Bug sinoć je više nego uzbuđen izjavio kako jedva čeka odletjeti na Ibizu i susresti se s ostalim kolegama na globalnoj burn Residency pozornici.

Učitati još
Zatvori