Vodimo vas na koncert tjedna

Vodimo vas na koncert tjedna

bebe na vole_pic

U četvrtak 23. veljače 2017. godine u Vintage Industrialu nastupit će jedan od najprepoznatljivijih pojava na domaćoj nezavisnoj sceni – Adam Semijalac aka Bebe na Vole, jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima.

S obzirom da posljednjih 10 godina živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te ima preko 15 cjelovečernjih plesnih predstava iza sebe. Podučava gitaru, bass, banjo, mandolinu, a povrh svega snima film o Bebè Na Volè s redateljem Vladimirom Gojunom.

yellowbuzz_promopic

The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalum, i Bruno Bolfan na bubnjevima. Iza sebe imaju iskustvo sviranja po raznim drugim bendovima. Osim sviranja u The Yellow Buzzu, ovaj duo je i dio ekipe koja vodi Runaway Production studio poznat po online emisiji „Runaway Sessions“ koja je ugostila velik broj bendova s nezavisne scene poput ABOP, Chui, Baden-Baden, Sare Renar i mnoge druge.

Objavili su svoj prvi istoimeni EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike. The Yellow Buzz je svoje mjesto našao i u enciklopediji domaćih duo bendova pod nazivom „Da se ne zaboravi“ autora Dragana Vukovića, poznatog po radio i Internet emisiji Anatomija Zvuka.

U svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”. Album je sniman u Runaways production studiju pod producentskom palicom Franje Heršaka i sastoji se od 10 pjesama prepunih energijom koje ovaj dinamični dvojac stvara.

Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18), Kavez (Savska 160) i Vintage Industrial Bar, a ako pošaljete svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom emaila BEBE NA VOLE osvojit ćete po dvije ulaznice za koncert! Sutra do kraja dana objavljujemo dobitnike.

Čestitamo Sandri Korać i Lauri Terzić na osvojenim ulaznicama!

Učitati još
Zatvori