Radovi umjetnice OKO od sada će svatko moći imati u svome domu

Radovi umjetnice OKO od sada će svatko
moći imati u svome domu

oko1

Krajem mjeseca, hrvatska mlada, no poznata umjetnica OKO izlagat će svoje radove na izložbi u New Yorku u Galerie Protégé. Radovi će biti izloženi na grupnoj izložbi u društvu radova svjetskih umjetnika Agenta Provocateura, Blazina, Dalea Grimshawa, dmstffa, Hansa Van Wouwea, Matta Barnesa, Murka, My Dog Sihgs, Nicka Flatta, Oliviera Roubieua, Opiea, Pahnla, Raffaella Bartolinija, Scouta, SPZero76 i VLonga.

oko2

Na izložbi će između radova navedenih umjetnika biti izložena njezina tri rada, tj. tri ‘custom made’ printa, ručno dorađena, dok će se u ponudi web shopa galerije naći i njezini printevi dostupni javnosti za narudžbu.

oko3

Web shop galerije je jedino mjesto gdje se mogu njezini radovi, na ovaj način, naručiti i kupiti što će svakako razveseliti ljubitelje njezine umjetnosti. Na ovaj način umjetnost mlade, no snažne i upečatljive hrvatske umjetnice OKO, od sada je dostupna svima. Više o samoj izložbi možete saznati na galerieprotege.com, dok njezin rad možete pratiti i putem Facebook stranice, Instagrama i web stranice.

oko4

 

 

 

Učitati još
Zatvori