Zrinjevac se pretvara u kino na otvorenom

Animafest Zagreb odlučio je ove godine izaći iz kinodvorana i zaposjesti Zrinjevac, na kojem će uz obiteljski piknik i radionice prikazati i dvije cjelovečernje projekcije. Pripremite stoga na vrijeme dekice & piknik-košarice i rezervirajte termin za najljepše kino u gradu, ono na Zrinjevcu!

animafest2

Prvi Animafestov open-air program dogodit će se ususret festivalu već 30. svibnja, a zamišljen je kao gotovo cjelodnevno druženje ljubitelja animacije ‘i onih koji će to tek postati’. Sve će započeti već u 16 sati, likovnom intervencijom zagrebačke inicijative vizualnih umjetnika Pimp my Pump poznate po oslikavanju starih javnih pumpi za vodu u Zagrebu.

animafest

Nastavit će se likovnim aktivnostima za djecu i čitanjem knjige koja je inspirirala ovogodišnju festivalsku temu – Carollove ‘Alise u zemlji čudesa’ te završiti projekcijom dvostrukog pobjednika Animafesta 2013, ‘Usvajanje odobreno’ u 21 sat te zabavom kod Ludog Klobučara, u ovogodišnjem službenom festivalskom klubu Vinyl u Bogovićevoj ulici. Sam Animafest počinje 9. i traje do 14. lipnja, kino na otvorenom dobit će još jednu reprizu 12. lipnja, a sve što će se događati u međuvremenu pročitajte na službenim stranicama festivala.

Učitati još
Zatvori