5 albuma za 5 dana

5 albuma za 5 dana

Ovaj tjedan odlučili smo započeti i održati ga u plesnom i nešto bržem ritmu. Sljedeći albumi su kao stvoreni za ples prizivanja proljeća, sunca i odličnog raspoloženja koje želimo svima!

glazba

1. Manu Chao: “Clandestino” je prvi studijski album glazbenika Manu Chao, objavljen 1998. godine. Album je uvršten u knjigu “101 Albums You Must Hear Before You Die” (“101 album koji morate poslušati prije smrti”).

2. The Roots: “Phrenology” peti je studijski album američkog hip hop benda. Krite su ga hvalile, postigao je ukupnu ocjenu 87 od 100 bodova na web stranici Metacritic, a neki su ga glazbeni kritičari proglasili i remek-djelom.

3. Bomba Estereo: “Elegencia Tropical” treći je studijski album kolumbijskog benda. Glazba im je često u stranim medijima od kritičara opisana kao “electro tropical” ili “psychedelic cumbia”. “Bomba estereo” je kolumbijski izraz za odličnu zabavu.

4. The Black Keys: “Turn Blue”, osmi je studijski album američkog dua. Album je odmah po izlaženju zauzeo prvo mjesto na glazbenim ljestvicama u SAD-u i Australiji.

5. La Roux: “Trouble in Paradise”, drugi je studijski album britanske glazbenice Elly Jackson. Singl “Uptight Downtown” je najavio album, a većinu (ili cijeli!) imat ćete prilike uživo čuti na ovogodišnem In Music festivalu u Zagrebu, od 22. do 24. lipnja.

Učitati još
Zatvori