Ususret drugoj epizodi nove sezone serije ‘Igra prijestolja’

Ususret drugoj epizodi nove sezone serije
‘Igra prijestolja’

Helen Sloan - HBO (Photo 4)

DRUGA EPIZODA

Nakon ekskluzivne premijere prve epizode nove, sedme sezone serije „Igra prijestolja VII“ („Game of Thrones VII“), koje se emitirala 17. srpnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3 sata ujutro, možemo reći da smo se, a vjerujemo i ostali obožavatelji posve ‘navukli’ na novu sezonu!

Druga epizoda emitirat će se također u noći između nedjelje (23. srpnja) i ponedjeljka (24. srpnja), u 03.00h po lokalnom vremenu, a istog će dana od jutarnjih sati premijerno biti dostupna i na HBO usluzi videa na zahtjev – HBO GO te tijekom dana i na HBO On Demand. Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20 sati. Nove epizode emitirat će se svakog ponedjeljka u istom terminu na HBO-u, te će biti dostupne putem HBO usluga videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

Helen Sloan - HBO (Photo 5)

Helen Sloan - HBO (Photo 6)

O SERIJI

Daenerys Targaryen napokon je zaplovila prema Westerosu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namjesnikom, Tyrionom Lannisterom. Jon Snow proglašen je Kraljem na Sjeveru nakon što je porazio Ramsayja Boltona u Bitci kopiladi i vratio je Oštrozimlje kući Stark. U Kraljevu Grudobranu Cersei Lannister preuzela je Željezno prijestolje tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sljedbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i prijeti da će jednom za svagda prekinuti igru prijestolja.

O GLUMCIMA

Ove sezone stalnu glavnu glumačku postavu serije IGRA PRIJESTOLJA čine: Dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster–Waldau (Jaime Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Aidan Gillen (Petyr „Maloprsti“ Baelish), Kit Harrington (Jon Snow), Diana Rigg (kneginja Olenna Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) i Maisie Williams (Arya Stark).

Sretnik ili sretnica koji na ifeellucky@journal.hr do 23. srpnja pošalju ime i prezime te adresu, a u predmet e-maila navede ‘Game of Thrones’ darujemo s tri mjeseca besplatnog gledanja HBO GO-a, a koji uključuje i sve prijašnje sezone popularne serije. Taman za dugo toplo ljeto….

Helen Sloan - HBO (Photo 3)

Helen Sloan - HBO (Photo 2)

Helen Sloan - HBO (Photo 1)

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori